Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Zorg tijdens uw vakantie

Indien u een vakantie in Nederland wilt boeken en behoefte hebt aan zorg tijdens uw vakantie, kunt u een beroep doen op de organisatie Comfortzorg.

Comfortzorg regelt de zorg die u tijdens uw vakantie in Nederland nodig hebt en levert eventueel ook hulpmiddelen die niet in het aangepaste vakantiehuis aanwezig zijn.

Comfortzorg is de grootste organisatie op het gebied van zorg tijdens vakanties in Nederland.
Hierbij maakt het niet uit waar u in Nederland op vakantie gaat.
Comfortzorg werkt samen met een landelijk netwerk van zorg- en thuiszorgorganisaties en helpt u aan de juiste zorg en hulpmiddelen tijdens uw vakantie in Nederland.
Comfortzorg werkt al samen met bekende ketens van vakantieparken zoals Roompot Vakantieparken,  Hogenboom Vakantieparken, Landal GreenParks en DroomParken.
Comfortzorg werkt ook samen met A Vakanties, de initiator van de website aangepaste vakantiehuizen.

De zorg tijdens uw vakantie is meestal gratis

Indien u krachtens de AWBZ al (thuis)zorg ontvangt, is de zorg die u tijdens uw vakantie ontvangt, meestal helemaal gratis. Ook indien er in het aangepaste vakantiehuis bepaalde noodzakelijke hulpmiddelen ontbreken (bijvoorbeeld een hoog/laag bed of tillift) worden deze gratis geleverd.
Deze kosten vallen binnen de voorzieningen van AWBZ en worden meestal vergoed via uw zorgverzekeraar. Bepaalde hulpmiddelen of transportkosten moet u soms zelfs betalen. Daarnaast betaalt u aan Comfortzorg een bedrag voor de organisatiekosten. Deze organisatiekosten staan vermeld op de website van Comfortzorg.

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Wanneer u gebruik maakt van een Persoonsgebonden Budget kunt u de kosten van zorg en hulpmiddelen tijdens de vakantie meestal middels dat budget betalen. U krijgt vooraf een offerte voor de zorg die u tijdens uw vakantie nodig hebt. Dit geldt ook voor eventueel vervoer en extra hulpmiddelen.

Hoe werkt het?

U kunt via onze website aangepaste-vakantiehuizen.nl een vakantiehuis in Nederland of elders in Europa  boeken welke voldoet aan uw persoonlijke en fysieke wensen. Indien het een vakantiehuis in Nederland betreft, kunt u  eventueel specifieke hulpmiddelen bijbestellen en zorg aanvragen via Comfortzorg.
Een gespecialiseerde medewerker van Comfortzorg inventariseert uw zorgbehoefte en behoefte aan extra hulpmiddelen en regelt alles voor u, inclusief de administratieve afhandeling.

In het geval u zorg op uw vakantie adres ontvangt, krijgt u vooraf een vakantiezorgplan waarin alle afspraken zoals zorgtijden van uw vakantie staan. Ook ontvangt u de gegevens van de zorgverlener op het vakantieadres.
Zo kunt u met een gerust hart op vakantie.
Indien u tenminste 2 weken voor aankomst in het aangepaste vakantiehuis contact met Comfortzorg opneemt, kunnen zij alles op tijd voor u regelen en kunt u genieten van uw vakantie.

U kunt ook via de website van Comfortzorg een aanmeldingsformulier invullen. De klantadviseur neemt dan contact met u op.

Website Comfortzorg:  www.comfortzorg.nl

Telefoon:  0900 -2341234

E-mail:  info@comfortzorg.nl