Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Aanraders aangepaste vakantiehuizen

In deze rubriek vindt u aanraders aangepaste vakantiehuizen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van aantrekkelijke vakantiehuizen, bungalows en villa's die geschikt zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Ons aanbod goed aangepaste vakantiehuizen is veel groter dan in het overzicht hieronder.
​U zoekt en boekt een vakantiehuis, bungalow, appartement of villa voor mindervaliden online.
Ook goed aangepaste vakantiehuizen, bungalows en appartementen op vakantieparken voor mindervaliden.

Zeer goed aangepast vakantiehuis voor 10 personen, bij Brunssum (Limburg).
www.rolstoelvriendelijk-vakantiehuis.nl


​Aangepaste groepsaccommodatie in Overijssel voor 16, 22, 31 of 53 personen, nabij Nationaal Park De Weerribben.
Bent u op zoek naar een voor mindervaliden aangepast groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie in Overijssel?
Vlak bij het Nationaal Park De Weerribben bieden wij een grote aangepaste groepsaccommodatie aan, waar u met 53 personen kunt verblijven.
Desgewenst kunt u hier ook met een kleiner gezelschap van 16, 22 of 31 personen overnachten.

Tijdens uw verblijf kunt u ervoor kiezen om zelf te koken in de grote uitgebreide professionele keuken van de accommodatie, maar u kunt ook enkele of alle maaltijden door de huiseigenaar laten verzorgen.
Catering is op verschillende manieren mogelijk. Naast het ontbijt, lunch en diner, kunt u bijvoorbeeld ook een barbecue, een buffet, alle dranken en borrelhapjes laten verzorgen.

Voor mindervaliden gasten in een rolstoel of iemand met een lichte beperking of handicap is het goed om te weten dat de gehele accommodatie drempelvrij is en dat er een lift naar de eerste verdieping is.
Bovendien zijn enkele toiletten en badkamers volledig aangepast voor mindervaliden en beschikken enkele slaapkamers standaard over hoog-laagbedden en een tillift.
Daarnaast hebben de eigenaren van deze groepsaccommodatie contacten met lokale zorgverleners om, indien gewenst, alle zorg uit handen te geven en/of extra benodigde hulpmiddelen voor tijdens uw verblijf te laten bezorgen.

Het is mogelijk om bij de huiseigenaar fietsen te huren, zodat u de prachtige omgeving van de groepsaccommodatie met de fiets kunt verkennen.
U kunt vele fietstochten door het natuurgebied de Weerribben maken of langs de bollenvelden fietsen.
Bovendien is het mogelijk om op het terrein van deze grote accommodatie in Overijssel deel te nemen aan diverse activiteiten op creatief en sportief gebied die voor jonge en oudere deelnemers geschikt zijn.
Sommige activiteiten zijn ook geschikt voor mindervaliden en iemand met een beperking.
Zo kunt u hier met uw gezelschap o.a. boogschieten (keuze uit diverse manieren), een huifkartocht maken in de omgeving of u per huifkar laten vervoeren naar activiteiten, handige survivaltechnieken leren, abseilen, als een echte detective een spannende misdaad oplossen en zelfs een ballonvaart in een luchtballon boeken! Deze accommodatie is namelijk een officiële opstijglocatie.  

Deze veelzijdige accommodatie is vanwege de bijzondere faciliteiten en vele mogelijkheden niet alleen geschikt voor een familieweekend, familievakantie, vakantie met zorggroepen, personeelsfeest, bedrijfsfeest, het vieren van een bruiloft of een weekendje weg met vrienden of met collega's, maar ook zeer aan te raden voor een zakelijk verblijf, zoals een training, heisessie en meerdaags vergaderen.
U kunt hier in een comfortabele vergaderzaal in alle rust enkele dagen vergaderen en overnachten met uw personeelsleden, zakenrelaties, werknemers of zakenrelaties.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze verrassende en veelzijdige groepsaccommodatie in Overijssel?
Neemt u dan contact met ons op voor de beschikbaarheid, de prijzen en de mogelijkheden voor een optie, reservering of een bezichtiging vooraf.
Wij brengen u dan vrijblijvend met de betreffende huiseigenaren in contact.

Aangepast vakantiehuis in Frankrijk

Aangepast vakantiehuis in Frankrijk?
Mooi en gezellig aangepaste vakantiewoning in De Hoge Pyreneeën in Zuid Frankrijk.
Geschikt voor 2 tot en met 8 personen (met kinderen tot 12 personen). 
Sfeervol en ruim vakantiehuis in een ongerept mooie natuurlijke omgeving, waar de klok lijkt te hebben stilgestaan.
Op vakantie gaan is niet voor iedereen gemakkelijk. Wij merkten dat er weinig goed aangepaste vakantiewoningen beschikbaar zijn, en zeker niet in het buitenland. 
Daarom realiseerden wij een vakantiehuis met voorzieningen.
Inmiddels hebben al veel gasten met of zonder een zorgvraag gebruik gemaakt van ons aangepaste vakantiehuis.
Een ruime woonkamer van 50 m2 met hout- haard, zithoek en tafel met 10 stoelen. 
De woonkeuken is goed voorzien met o.a. een vaatwasser, magnetron en een oven. 
Een badkamer met luxe douche, twee wastafels en separaat toilet. 
Beneden bevindt zich een ruime slaapkamer met hooglaagbed, andere voorzieningen en aangrenzende aangepaste (tweede) badkamer. 
De begane grond is rolstoelvriendelijk.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en een derde toilet

Het huis is omgeven door een heerlijke tuin van 2000 m2. Aan de ene zijde stroomt het bergriviertje L’Ouzom en aan de andere zijde loopt de weg, de Route du Soulor, bekend van de Tour de France. 
De vlakke tuin is rolstoelvriendelijk en biedt ruimte voor o.a. petanque, badminton of tafeltennis. Materialen zijn beschikbaar.
Een picknick -tafel en tuin-set nodigen uit om buiten te eten of koffie te drinken. 
Een barbecue is aanwezig alsook houtopslag voor de kachel.
De auto kan nabij het huis geparkeerd worden.

Interesse in deze aangepaste vakantiewoning en benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen?
Neemt u dan contact op met A Vakanties. Wij zullen u vervolgens vrijblijvend rechtstreeks in contact brengen met de eigenaren.