Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning voor mindervaliden

Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor mindervaliden?

Op deze website vindt u meer dan 500 vakantiewoningen voor mindervaliden, die geschikt zijn voor 2, 3, 4, 5 personen, grotere aangepaste vakantiehuizen voor 6, 8, 10 tot 12, 14, 16 en voor 18 tot 20 personen en ook nog heel grote villa's en groepsaccommodaties die zijn aangepast, waar u met 22, 24, 26 tot 30 personen, met 32, 35, 38, 40, 42 en met 44 tot 46 personen kunt verblijven.

U kunt o.a. een vakantiewoning voor mindervaliden huren in Nederland zoals in Noord-Brabant, Zuid-Limburg, Drenthe, Friesland, Zeeland, Gelderland en Overijssel. In principe kunt u via deze website in bijna iedere provincie in Nederland een vakantiewoning voor mindervaliden huren.

Behalve in Nederland kunt u onze vakantiewoningen en ook appartementen, groepsaccommodaties en villa's voor mindervaliden vooral in België en de Belgische Ardennen, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Oostenrijk huren, maar ook in Portugal en Kroatië hebben wij enkele mogelijkheden waar mindervaliden een zorgenloze vakantie kunnen doorbrengen.

Het is bovendien mogelijk om een aangepaste vakantiewoning, appartement, huisje, villa en groepsaccommodatie te huren, waar u gebruik kunt maken van luxe wellness faciliteiten, zoals een privésauna, een privézwembad, een hot tub en een bubbelbad/jacuzzi.
In Spanje kunt u bovendien een bijzondere 12-persoons grotwoning met een privézwembad huren, waar tevens speciale hulpmiddelen aanwezig zijn om mindervaliden heel gemakkelijk in en uit het water te helpen en ook te laten zwemmen in het zwembad.

Een luxe aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden kan nogal prijzig zijn, maar wellicht worden de kosten flink lager als u voor een last-minute periode kunt boeken.

U hebt bij ons ook de mogelijkheid om een vakantiehuis voor mindervaliden op een mooie bijzondere plek te huren, zoals in het bos, vlak bij de kust, aan het strand of aan zee, in een natuurgebied of op een gezellig vakantiepark.

Een groot deel van ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden bestaat uit hondvriendelijke vakantiehuizen waar 1 hond wordt toegelaten en ook 2 honden, 3 honden, 4 honden en 5 honden toegestaan zijn.

Via onze website zijn aangepaste vakantiewoningen te huur met hoog-laag bedden, een rolstoelvriendelijk aanrechtblad in de keuken, een toilet met zijbeugels, een douchestoeltje en beugels in de rolstoeltoegankelijke douche/inloopdouche en soms ook bepaalde extra hulpmiddelen, zoals een tillift, een aangepast ligbad of een douchebrancard.

In enkele aangepaste particuliere groepsaccommodaties voor mindervaliden is de eigenaar in de gelegenheid om ook thuiszorg voor mindervaliden tijdens hun verblijf te leveren en/of bepaalde hulpmiddelen voor gehandicapte gasten te regelen.

Veel succes bij het zoeken naar de mooiste vakantiewoning voor mindervaliden.