Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis voor mindervaliden

Vakantiehuizen voor mindervaliden
 

Vakantiehuis voor mindervaliden huren? 

Via de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl zoekt en boekt u online een vakantiehuis voor mindervaliden in bijvoorbeeld Nederland, België (vooral in de Ardennen), Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk of Spanje.

U kunt op deze website een 2-persoons, 3-persoons, 4-persoons, 5-persoons of 6-persoons vakantiehuis voor mindervaliden huren maar ook een aangepast groot vakantiehuis voor mindervaliden boeken voor bijvoorbeeld 8, 10, 12 of 14, 15, 18, 20 tot 22 of 25 personen.

Bovendien bieden wij ook ruime groepsaccommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, die geschikt zijn voor 28 tot 30 personen en voor 32, 35 tot 40 personen.
In de allergrootste aangepaste groepsaccommodatie die is aangepast voor mindervaliden kunt u met 46 personen verblijven en deze veelzijdige locatie is daardoor uitermatie geschikt voor een familieweekend, een bedrijfsfeest, een vergadering of zakelijke bijeenkomst met overnachtingen en een vrienden- vriendinnenreünie.

Allemaal gelegen op prachtige en bijzondere plekken, zoals aan de rand van een natuurgebied, in het bos, op een gezellig mooi vakantiepark midden in de natuur, vlak bij het strand of aan zee.

In de aangepaste vakantiehuizen die wij bieden zitten wel grote verschillen voor wat betreft de speciale voorzieningen voor mindervaliden, gehandicapten en rolstoelgebruikers die de huiseigenaren in hun vakantiehuis, appartement, groepsaccommodatie of villa hebben geïnstalleerd.
Zo zijn er huisjes die wel drempelvrij zijn en een slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben, maar waar verder alleen een inloopdouche is.
Dit kan problemen geven voor iemand die afhankelijk is van uitgebreide faciliteiten voor mindervaliden, maar voor personen met een lichte beperking kan een eenvoudige aanpassing zoals een plateaulift al voldoende zijn.

Er zijn echter vele huisjes, appartementen, vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties waar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers ook een rolstoelvriendelijke keuken, een elektrisch verstelbaar hoog-laagbed, een verhoogd toilet met zijbeugels en een rolstoeltoegankelijke douche met wandbeugels en een douchestoeltje aanwezig zijn.
Soms kunt u zelfs nog gebruik maken van een aangepast ligbad, een douchebrancard of een tillift.


​Luxe vakantiehuis voor mindervaliden huren.

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis voor mindervaliden?
Wij hebben een groot aanbod luxe vakantiehuizen in vooral Nederland, België, Frankrijk, Italië en Spanje voor mindervaliden te huur, maar ook in Portugal en Kroatië beschikken wij over een aangepaste villa en een cottage voor mindervaliden met een privézwembad.
In veel aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden kunt u bovendien gebruik maken van een bubbelbad, een eigen sauna of een hot tub en in een verrassend goed aangepaste 12-persoons grotwoning in Spanje zijn extra hulpmiddelen beschikbaar waarmee mindervaliden in en uit het water geholpen kunnen worden en zelfs kunnen zwemmen.

Het huren van een luxe aangepaste vakantiehuis kan nogal duur uitvallen, maar wellicht bent u met een last-minute aanbieding zomaar veel goedkoper uit!

Hondvriendelijke vakantiehuizen voor mindervaliden.

Een groot deel van onze aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden is hondvriendelijk, wat inhoudt dat er 1 hond, 2 honden, 3 honden, 4 honden, 5 honden of op aanvraag zelfs 6 of 7 honden zijn toegestaan.

Of u nu een 4-persoons, 6-persoon of 8-persoons aangepast mindervaliden vakantiehuis in Brabant, Zuid-Holland of Noord-Holland zoekt, een 10-persoons of 12-persoons mindervaliden vakantiehuis in Spanje of een grote groepsaccommodatie in de Ardennen, wij hebben het ideale vakantiehuis voor mindervaliden te huur.