Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis voor gehandicapten

Vakantiehuizen | vakantiehuis voor gehandicapten

Vakantiehuis voor gehandicapten huren.

Hebt u een lichamelijke beperking of een handicap en wilt u op vakantie?

Op zoek naar een vakantiehuis dat geschikt is voor een vakantie van mindervaliden en gehandicapten?

Een vakantiehuis dat is aangepast voor gehandicapten huurt u bij A Vakanties.
Wij hebben meerdere websites met een uniek aanbod vakantiehuizen voor gehandicapten.

Op de website aangepaste-vakantiehuizen.nl vindt u een groot aanbod vakantiehuizen, bungalows, groepsaccommodaties en villa's voor gehandicapten.
Daarbij hebt u de keuze tussen een aangepaste vakantiewoning of huisje op een mooi vakantiepark of een vakantiehuis, groepshuis of villa bij een particuliere huiseigenaar.

U vindt deze vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten in veel landen van Europa maar vooral in Nederland, België/de Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië vindt u het grootste aanbod vakantiehuizen, groepsaccommodaties, bungalows en groepsverblijven voor gehandicapten en personen met een lichamelijke beperking.
Maar ook in Oostenrijk, Portugal en zelfs in Kroatië kunt u bij ons een vakantiehuis met speciale aanpassingen voor mindervaliden huren.

Onze aangepaste huisjes en appartementen zijn geschikt voor 2, 3, 4 en 5 personen, in de grotere vakantiehuizen, villa's en bungalows voor gehandicapten kunt u met 6 tot 8, 10, 12, 14 tot 18 of 20 personen verblijven en dan bieden wij ook nog grote gezellige groepsaccommodaties voor mindervaliden waar u met 25, 28 tot 30, 32, 35, 38 tot 40 en met 42, 44 tot 46 personen kunt overnachten.


Op bijvoorbeeld het Waddeneiland Texel kunt u een gezellig chalet voor 4 personen met elektrisch verstelbare hoog-laagbedden, een aangepaste badkamer en met in de keuken een aangepast aanrecht huren.
Die uitgebreide aanpassingen voor mindervaliden vindt u ook in een drempelvrije bungalow voor 4 personen in Dwingeloo/Drenthe.

Voor heel grote groepen en families zijn groepsaccommodaties en villa's mogelijk, waar o.a. een rolstoeltoegankelijke douche met een douchezitje en een verhoogd toilet met beugels beschikbaar zijn.


Een groot deel van onze aangegpaste vakantiehuizen is aan zee, aan het strand, de kust of in de duinen gelegen, ook in de uitvoering voor 6 personen en voor 14 personen.

Brengt u ook uw hond of honden mee naar het vakantiehuis voor gehandicapten?
Zoekt u dan binnen ons aanbod met hondvriendelijke vakantiehuizen die geschikt zijn voor mindervaliden en waar meestal 1 hond wordt toegelaten, maar ook 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden toegestaan zijn.

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis met wellness dat ook geschikt is voor gehandicapten?
Ook dan kunt u bij ons heel goed terecht voor een aangepast vakantiehuis, waar u gebruik kunt maken van een hot tub, bubbelbad, sauna of een privézwembad.
In Spanje kunt u zelfs een 12-persoons luxe aangepaste grotwoning met een privézwembad huren, waar ook extra hulpmiddelen aanwezig zijn om iemand met een handicap in en uit het zwembad te helpen en ook te laten zwemmen.

U kunt ieder vakantiehuis of bungalow voor gehandicapten online en met actuele beschikbaarheid boeken. Dat geldt ook voor de
last minute aanbiedingen die wij het gehele jaar door hebben.

Zo vindt u altijd een vakantiehuis voor gehandicapten dat past bij uw lichamelijke beperking en vrij is in de door u gewenste vakantieperiode.

U zoek en boekt uw vakantiehuis voor gehandicapten via onze website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl