Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis voor gehandicapten

Vakantiehuizen | vakantiehuis voor gehandicapten

Vakantiehuis voor gehandicapten huren.

Hebt u een lichamelijke beperking of een handicap en wilt u op vakantie?

Op zoek naar een vakantiehuis dat geschikt is voor een vakantie van mindervaliden en gehandicapten?

Een vakantiehuis voor gehandicapten huurt u bij A Vakanties.

Wij hebben meerdere websites met een uniek aanbod vakantiehuizen voor gehandicapten.

Op de website aangepaste vakantiehuizen.nl vindt u een groot aanbod vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten.

Voor een fijne gehandicapten vakantie.

U vindt deze vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten in nagenoeg alle landen van Europa maar vooral in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië vindt u het grootste aanbod vakantiehuizen, groepsaccommodaties, bungalows en groepsverblijven voor gehandicapten en personen met een lichtere lichamelijke beperking.

U kunt ieder vakantiehuis of bungalow voor gehandicapten online en met actuele beschikbaarheid boeken.

Zo vindt u altijd een vakantiehuis voor gehandicapten dat past bij uw lichamelijke beperking en vrij is in de door u gewenste vakantieperiode. 

U zoek en boekt uw vakantiehuis voor gehandicapten via onze website:  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Vakantiehuizen van reisorganisaties en particuliere vakantiehuizen.

Ons aanbod vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten is afkomstig van verschillende reisorganisaties en particuliere eigenaren van aangepaste vakantiehuizen en bungalows.

Omdat wij dus een aanbod gehandicapten vakantiehuizen en bungalows van zowel professionele reisorganisaties als particuliere eigenaren op onze website aangepaste vakantiehuizen.nl hebben staan, is de kans groot dat u bij ons uw ideale vakantiehuis voor gehandicapten vindt.

Ook op vakantieparken die zijn ingesteld op vakanties voor gehandicapten en personen met een lichtere lichamelijke beperking vindt u goede aangepaste vakantiehuizen.
 

Verzorgde vakanties voor gehandicapten.

Wij bieden geen verzorgde vakanties voor gehandicapten aan, we bieden slechts de mogelijkheid om een aangepaste vakantiewoning en bungalow te huren.

Bijvoorbeeld een 4-persoons, 6-persoons, 8-persoons of 10-persoons vakantiehuis voor gehandicapten in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk.

Onze website rolstoelvriendelijk vakantiehuis.
Via onze website www.rolstoelvriendelijk-vakantiehuis.nl verhuren wij een zeer goed aangepast vakantiehuis voor gehandicapten in Limburg.

Deze aangepaste accommodatie is eigendom van een stichting die zich tot doel heeft gesteld mensen met een handicap een fijne vakantie aan te bieden.

De huurprijzen van deze goed aangepaste vakantiewoning in Limburg zijn dan ook relatief laag.

Dit vakantiehuis in de omgeving van Arcen, is geschikt voor een gehandicaptenvakantie van 6 personen en beschikt over hoog/laag bedden, een aangepaste badkamer, aangepaste toiletten en rolstoeltoegankelijke slaapkamers.

Uiteraard is dit aangepaste vakantiehuis voor mindervaliden ook rolstoelgeschikt.

Indien u een goedkoop vakantiehuis voor gehandicapten in Nederland en met name in Limburg zoekt, is dit een goede aanrader.