Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met scootmobiel

Scootmobiel en op vakantie? Huur een aangepast vakantiehuis of bungalow. Voor vakantie met scootmobiel.

Scootmobiel en op vakantie?

Steeds meer personen maken gebruik van een scootmobiel.
Vooral voor ouderen, senioren en personen met een lichamelijke beperking is een scootmobiel een prima manier om zich te verplaatsen.
Gelukkig is het ook mogelijk om met de scootmobiel op vakantie te gaan.

Dit geldt ook voor personen die op vakantie willen gaan en geen opvouwbare of opklapbare scootmobiel hebben.

U kunt bij ons terecht met 2, 3, 4 of 5 personen, met 6, 8 tot 10 personen, 12, 14, 16, 18 tot 20 personen, met 22, 25, 28, 30, 34, 36, 38, 40 tot 42 personen en in de grootste aangepaste groepsaccommodatie die wij kunnen bieden met 46 personen, ideaal voor een bedrijfsuitje, zakelijk verblijf of een familieweekend.


Onze aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden vindt u niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk (plateaulift) en België/de Belgische Ardennen.
Zelfs in Portugal en Kroatië kunnen we enkele mooie villa's aanbieden waar u kunt beschikken over een inloopdouche met een douchestoeltje en een verhoogd toilet met beugels.

Vrijwel al onze aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden liggen op mooie en bijzondere plekken, zoals aan de rand van een natuurgebied, aan het strand of aan zee.

Via onze website kunt u online een aangepast vakantiehuis of bungalow huren, waarbij u de mogelijkheid hebt uw scootmobiel mee te nemen naar uw geboekte vakantiehuis of bungalow voor mindervaliden.

Ook mogelijk scootmobiel, rollator of rolstoel te huren en laten bezorgen op vakantieadres.

Is het voor u niet mogelijk om uw scootmobiel mee naar uw vakantieadres te nemen, dan is het vaak mogelijk om een scootmobiel, rollator, rolstoel of andere hulpmiddel te huren en deze op uw vakantieadres te laten bezorgen. De eigenaar van het gehuurde aangepaste vakantiehuis kan hier helaas meestal niet in bemiddelen. U moet het huren en laten bezorgen van een scootmobiel vaak vooraf zelf regelen en betalen.
Toch kunnen wij een enkele groepsaccommodatie voor mindervaliden aanbieden, waar u toch een beroep op de betreffende huiseigenaar kunt doen voor wat betreft het laten bezorgen van diverse hulpmiddelen en eventueel het leveren van thuiszorg.


Bij veel thuiszorgorganisaties of organisaties die zich in de meeste zin met zorg of hulpmiddelen bezig houden, is het huren en laten bezorgen op het vakantieadres mogelijk.

Wilt u tijdens uw vakantie gebruik maken van een scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel en wilt u dat dit allemaal voor u geregeld wordt? Neem dan contact op met Comfortzorg, www.comfortzorg.nl

Telefonisch is Comfortzorg te bereiken via 0900-2341234.

Comfortzorg is gespecialiseerd in het organiseren van zorg en hulpmiddelen op uw vakantieadres. Met één telefoontje regelt u hulpmiddelen of zorg tijdens uw vakantie. Zo kunt u tijdens uw vakantie beschikken over een scootmobiel, rolstoel, hoog-laag bed, tillift of ander hulpmiddel.

Onze vakantiehuizen en bungalows hebben brede doorgangen.

Indien u met uw scootmobiel, rolstoel of rollator wilt genieten van uw vakantie en een aangepast vakantiehuis of bungalow hebt gehuurd, is het belangrijk dat de doorgangen in het vakantiehuis of bungalow breed genoeg zijn. Ook is het belangrijk dat er zo min mogelijk drempels in het aangepaste vakantiehuis zijn.
Alle aangepaste vakantiehuizen en bungalows die op onze website staan hebben brede doorgangen en zo min mogelijk drempels.

De vloeren zijn vlak en glad zodat u zich tijdens uw vakantie in het aangepaste vakantiehuis goed met uw scootmobiel, rollator of rolstoel kunt verplaatsen.

De slaapkamer in uw vakantiehuis of bungalow is meestal aangepast.

Indien u een aangepast vakantiehuis of bungalow huurt is in veel gevallen de slaapkamer in uw accommodatie ook aangepast. Zo is er voldoende ruimte in de slaapkamer en rond uw bed voor een scootmobiel en kunt u makkelijk met uw scootmobiel, rolstoel of rollator door de ingang van de slaapkamer. Bij de meeste aangepaste bungalows of vakantiehuizen staat vermeld wat de afmeting van de slaapkamer is en of er ruimte is voor een rollator, scootmobiel of rolstoel.
Daarnaast staat er in veel aangepaste slaapkamers een verhoogd bed of in een aantal gevallen zelfs een elektrisch verstelbaar hoog-laag bed, soms ook met een bedpapegaai
Op die manier is een vakantie met een scootmobiel ook hier mogelijk.

Aangepaste badkamer en toilet.

Indien u lichamelijk beperkt, mindervalide of gehandicapt bent, is het prettig als de badkamer en het toilet zijn aangepast.
In veel van onze aangepaste bungalows en vakantiehuizen is het toilet aangepast door een verhoogd toilet en beugels aan de muren. 
Vaak is ook de badkamer aangepast d.m.v. een douchestoeltje of douchekrukje en zijn er beugels. Het komt ook voor dat de wastafel met spiegel op de goede hoogte voor de rolstoelgebruiker is gemaakt. Bij ieder aangepast vakantiehuis of bungalow staat vermeld op welke wijze de badkamer, douche en toilet zijn aangepast.

Luxe wellness vakantiehuis, groepsaccommodatie of villa.

Wilt u tijdens uw vakantie met scootmobiel genieten van wellness, zoals een sauna, bubbelbad, hot tub of een privézwembad in uw aangepaste vakantiehuis voor mindervaliden?
Dan hebben wij een zeer ruime keuze in luxe vakantiehuizen voor u in de meest populaire vakantielanden, zelfs mogelijkheden waar extra hulpmiddelen beschikbaar zijn waarmee iemand met een beperking gemakkelijk het zwembad in en uit geholpen kan worden en daarmee ook zelf veilig kan zwemmen.

Een luxe vakantiehuis met wellness kan soms nogal prijzig zijn, maar als u voor een last minute periode kunt boeken kan de huurprijs zomaar een stuk lager uitvallen.

Opbergruimte of schuur voor stallen scootmobiel.

Bij veel vakantiehuizen en bungalows hebt u een eigen opbergruimte, schuur of andere stalling.
In de meeste gevallen kunt u hier uw scootmobiel, rollator of rolstoel stallen. Zo kunt u ook met scootmobiel een fijne vakantie boeken!