Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met rolstoel | rolstoelvakantie

Vakantie-met-rolstoel

Vakantie met rolstoel.

Wilt u een vakantie met rolstoel boeken?

Indien u een vakantie met rolstoel wilt boeken dan kunt u via deze website heel gemakkelijk een rolstoelvriendelijk huisje, appartement, groot vakantiehuis, een aangepaste villa of een groepsaccommodatie voor mindervaliden huren.

Ons aanbod met aangepaste vakantiewoningen vindt u vooral in Nederland, België en de Belgische Ardennen, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Italië, maar ook in bijvoorbeeld Kroatië en Portugal kunnen wij enkele goed aangepaste en drempelvrije villa's voor mindervaliden aanbieden, waar o.a. een hoog-laagbed, een rolstoelvriendelijk aanrecht in de keuken, beugels bij het toilet en een rolstoeltoegankelijke douche/inloopdouche met beugels en een douchestoeltje.
Soms is er in een zeer uitgebreide aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden ook nog een tillift, een bedpapegaai of een douchebrancard/aangepast ligbad beschikbaar.

Een vakantie met rolstoel in een rolstoelvriendelijke bungalow of villa op een vakantiepark, in een gezellige grote groepsaccommodatie of bij een particuliere huiseigenaar? Voor bijvoorbeeld een familieweekend, vriendenreünie, bedrijfsuitje of zakelijk verblijf?

Op onze website met aangepaste vakantiehuizen vindt u veel informatie over de diverse mogelijkheden voor een vakantie met rolstoel.
U vindt hier meer dan 400 rolstoelvriendelijke voor mindervaliden aangepaste vakantiehuizen, vakantiewoningen, groepsaccommodaties, bungalows en villa's, allemaal op de mooiste plekjes gelegen, zoals in een natuurgebied, vlak bij het strand of aan zee.

Veel vakantiegangers met een lichamelijke beperking of handicap geven er de voorkeur aan om een rolstoelvriendelijke vakantiewoning, vakantiehuis, groepsaccommodatie, villa of bungalow op een vakantiepark te huren. Op een vakantiepark kunt u het hele jaar door een vakantie met rolstoel boeken.
Hierbij is het wel van belang dat de vakantiewoning of bungalow echt geschikt is voor een vakantie met rolstoel, scootmobiel of rollator. Er mogen dus in ieder geval geen drempels zijn en er moet minimaal 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond gelegen zijn.

Uw hond mee op vakantie

Bent u afhankelijk van een hulphond of wilt u 1 of 2 honden mee naar uw rolstoelvakantie
accommodatie nemen? 
Op een aantal rolstoelvriendelijke en hondvriendelijke vakantieparken is 1 hond welkom of zijn 2 honden toegestaan. 
Bij een aantal particuliere rolstoelvriendelijke en huisdiervriendelijke vakantiehuizen kunt u zelfs met 3, 4 of zelfs 5 honden op vakantie.

Een luxe wellness vakantie met rolstoel

Wilt u graag uw vakantie met rolstoel doorbrengen in een aangepaste luxe vakantiewoning, groepsaccommodatie of villa met wellness?
Dan kunnen wij u veel mooie locaties bieden die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers en waar een privézwembad aanwezig is, soms zelfs met hulpmiddelen waarmee iemand met een beperking het water in en uit geholpen kan worden en ook kan zwemmen.

Rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie huren.

Er zijn relatief veel grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur die zijn aangepast voor mindervaliden en geschikt zijn voor een rolstoelvakantie.
U vindt een aangepaste groepsaccommodatie of groot vakantiehuis met rolstoelfaciliteiten het eenvoudigst op onze website unieke groepsaccomodaties.
U kunt dus ook met een grote groep een vakantie met rolstoel boeken, bijvoorbeeld voor een familieweekend, een vrienden- of vriendinnenreünie, een bedrijfsuitje of een vakantie met meerdere gezinnen.

Het is aan te raden om ruim van te voren op zoek te gaan naar een aangepast vakantiehuis of een mindervaliden villa, zodat u zeker weet dat u een zorgenloze rolstoelvakantie kunt houden, maar een boeking voor een last minute prijs kan u wel een heleboel geld schelen.