Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met rollator

Vakantie, vakantiehuis met rollator boeken

Aangepaste vakantiehuizen, ook voor personen met een rollator.

Hebt u een rollator of rolstoel en wilt u met vakantie?
Boek dan een drempelvrij vakantiehuis of een aangepaste bungalow, villa, groepsaccommodatie die geschikt is voor iemand met een beperking.


Op de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl vindt u een groot aanbod vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties die zeer geschikt zijn voor een vakantie met een rollator, waar u met 2, 3, 4, 5, 6 tot 8 personen, 10, 12, 14, 15, 18, 20 tot 22 personen, 25, 28 tot 30, 32, 34, 36, 38 tot 40, 42, 44 en 46 personen kunt verblijven.

Ideale aangepaste en drempelvrije vakantiehuizen voor een vakantie of weekend weg met z'n tweetjes, met het eigen gezin of meerdere gezinnen, een familieweekend, een reünie, een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest, een zakelijke bijeenkomst met overnachtingen of een vrienden- vriendinnenweekend.

In deze vakantiehuizen is niet alleen voldoende ruimte voor een rollator, rolstoel of scootmobiel, maar zijn ook nog eens aangepast voor personen die niet zo goed meer ter been zijn of geen trappen meer kunnen lopen (bijvoorbeeld senioren of iemand met een handicap) en afhankelijk van een rollator of rolstoel zijn.
​Zo zijn ook vaak de douche, de badkamer en het toilet aangepast, met wandbeugels, een douchestoeltje en een inloopdouche/rolstoeltoegankelijke douche en soms beschikt de keuken over een aangepast aanrechtblad.

Zoek en boek een vakantiehuis waarin u met uw rollator of rolstoel een vakantie kunt houden.

Bij ons kunt u een rolstoelvriendelijk vakantiehuis of bungalow boeken of uw rollator mee op vakantie nemen in vooral Nederland, België en de Belgische Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Italië. Wij beschikken bovendien ook in Kroatië en in Portugal over een aangepast drempelvrij vakantiehuis waar u gemakkelijk met een rollator kunt verblijven.

Gladde vloeren en uw vakantie met de rollator.

Indien u zich tijdens uw vakantie in het aangepaste vakantiehuis of de bungalow gemakkelijk met uw rollator of rolstoel wilt verplaatsen, is een gladde vlakke vloer belangrijk.
De meeste van onze aangepaste vakantiehuizen en bungalows hebben daarom een gladde en vlakke vloer zonder vaste vloerbedekking of vloerkleden.

Aangepaste vakantie met rollator op vakantiepark.

Wilt u een vakantie met uw rollator of rolstoel op een vakantiepark boeken?
Veel bungalows en vakantiehuizen die wij op vakantieparken verhuren zijn drempelvrij en daardoor heel geschikt voor een vakantie met een rollator of rolstoel.

​Uw hond mee op vakantie?

Zonder uw hond gaat u natuurlijk niet op vakantie.

Gelukkig kunt u bij ons ook een drempelvrij hondvriendelijk vakantiehuis of bungalow met een rolstoeltoegankelijke douche/inloopdouche huren waar uw hond is toegestaan of waar 2 honden, 3 honden, 4 honden en 5 honden worden toegelaten en waar ook voldoende ruimte is voor een vakantie met een rollator.

Luxe wellness vakantiehuis met rollator boeken?

Bent u op zoek naar een drempelvrij en aangepast luxe vakantiehuis met wellness? Dan hebt u bij ons een ruime keuze in vakantiehuizen, villa's en mooie gezellige groepsaccommodaties waar u o.a gebruik kunt maken van een privézwembad, een sauna, een bubbelbad of een hot tub.

Vakantie met rollator aan de kust, het strand en aan zee?

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt drempelvrij of rolstoeltoegankelijk vakantiehuis voor een vakantie met een rollator dat aan de kust, vlak bij het strand of aan zee ligt, kunt u ook heel goed terecht op onze website.


Last minute vakantiehuis met rollator of rolstoel boeken?

Wilt u een last minute vakantie boeken en gaat de rolstoel of rollator mee?

U kunt bij ons tot een paar dagen voor de aankomstdag nog online een lastminute vakantiehuis of bungalow met rollator of rolstoel boeken!