Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Rolstoelvriendelijke vakantie voor mindervaliden

Vakantie met rolstoel

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

Indien u een rolstoelvriendelijke vakantie wilt boeken, hebt u de juiste website gevonden.
U kunt een hier een rolstoelvriendelijke vakantie boeken voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en iemand die niet goed meer kan (trap)lopen of afhankelijk is van een rollator of een scootmobiel en gebruik maken van o.a. een rolstoelvriendelijke keuken, een hoog-laagbed met papegaai, een rolstoeltoegankelijke douche met een douchezitje, beugels bij het toilet en soms zelfs een douchebrancard, een aangepast ligbad en een tillift.

Huur bijvoorbeeld een rolstoelvriendelijke bungalow of rolstoelvriendelijk vakantiehuis, bijvoorbeeld in Nederland of België en dan vooral in de Ardennen.

Voor een rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland, België of enkele andere vakantielanden in Europa, zoals Portugal, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Spanje en Kroatië.

Op onze website vindt u meer dan 300 rolstoelvriendelijke huisjes voor 2 tot 5 personen, vakantiehuizen, appartementen, mooie villa's en bungalows, ideaal voor een rolstoelvriendelijke vakantie met uw eigen gezin of met meerdere gezinnen, een zakelijke bijeenkomst met overnachtingen, een retraite of een uitje met uw vereniging.

Op de website zijn onder meer rolstoelvriendelijke vakantiehuizen en bungalows te huur voor 2, 3, 4, 5 personen en 6 personen. Maar ook voor een rolstoelvriendelijke vakantie voor bijvoorbeeld 8, 10, 12 of 20 personen zijn er volop mogelijkheden. Er zijn namelijk ook grote vakantiehuizen en mindervaliden bungalows te huur die geschikt zijn voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

En dan kunnen we u ook nog heel gezellige ruime aangepaste groepsaccommodaties aanbieden voor 22 tot 24 personen, 26, 28, 30, 32, 34 tot 36 personen, voor 38, 40, 42 tot 44 en voor bijvoorbeeld een familiereünie, een vriendenweekend of een bedrijfsfeest ook voor 46 personen.

Ga nu naar onze website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl en boek een aangepast vakantiehuis of aangepaste bungalow voor een rolstoelvriendelijke vakantie. 

In een aantal rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, aangepaste villa's en bungalows voor mindervaliden is 1 hond welkom of zijn 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden toegestaan zodat u bij ons ook heel gemakkelijk een vakantie met hond kunt boeken.

Daarnaast is het mogelijk een aangepast vakantiehuis of mindervaliden bungalow met luxe wellness te huren met o.a. een sauna, een bubbelbad of een privézwembad zodat er tijdens de rolstoelvakantie gezwommen kan worden, vooral als er bij het zwembad ook speciale hulpmiddelen beschikbaar zijn om mindervaliden in en uit het water te tillen en te laten zwemmen.

Ook voor wat betreft de ligging van een rolstoelvriendelijke vakantiewoning is zeer veel keuze. Zo kunt u allereerst kiezen of u in een aangepast vakantiehuis op een vakantiepark wilt verblijven of in een mindervaliden vakantiehuis of villa die in eigendom van een particuliere huiseigenaar is.

Wilt u een aangepast vakantiehuis aan de Nederlandse kust boeken, voor een vakantie met rolstoel op Texel, in Zeeland, in Zuid-Holland of in Noord-Holland vlak bij het strand of aan zee?
Voor een strandvakantie met rolstoel kunt u ook heel goed bij ons terecht.

Wilt u uw vakantie met rolstoel niet te duur maken? Controleer dan regelmatig onze last minute aanbiedingen van onze aangepaste vakantiehuizen en villa's of groepsaccommodaties voor mindervaliden.


Wij wensen u een fijne rolstoelvriendelijke vakantie toe.