Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Mindervaliden vakantiehuisjes

Mindervaliden vakantiehuisjes | vakantiehuisje voor mindervaliden

Mindervaliden vakantiehuisjes.

Mindervalide en op zoek naar een mindervaliden vakantiehuisje?
Bijvoorbeeld een mindervaliden vakantiehuisje in Nederland?

Op onze website met aangepaste vakantiehuizen staat een groot en divers aanbod met mindervaliden vakantiehuisjes, villa's, groepsaccommodaties en appartementen.

Hier vindt u ook mindervaliden vakantiehuisjes voor een familievakantie, vakantie met meerdere gezinnen, een bedrijfsuitje, een zakelijk verblijf met overnachtingen, een vakantie met vrienden en weekendje weg met vriendinnen.

Behalve mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland hebben we ook een aantrekkelijk aanbod met aangepaste vakantiehuisjes in Frankrijk, België (vooral in de Ardennen), Italië, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en in Kroatië.

Onze vakantiehuizen, villa's en groepshuizen voor mindervaliden zijn geschikt vanaf 2 tot 3 personen, voor 4 personen, 5, 6 tot 7 personen, 8, 10, 12 tot 14 personen, voor 16, 18, 20 of 22 personen, voor 25, 28, 30, 34, 36 tot 38 personen, voor 40, 42, 44 en 46 personen en de meeste aangepaste accommodaties beschikken over een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje en een toilet met wandbeugels.
In de vakantiehuizen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers die nog uitgebreider zijn aangepast zijn ook een hoog-laagbed, een tillift, een douchebrancard en een rolstoelvriendelijk aanrecht in de keuken beschikbaar.

U zoekt en boekt uw mindervaliden vakantiehuisje via onze website online.

Of u nu op zoek bent naar een mindervaliden vakantiehuisje in Zeeland, Friesland, Zuid-Holland, Noord-Brabant of Gelderland, de leukste mindervaliden vakantiehuisjes, villa's en groepshuizen in Nederland vindt u op deze website. Ook mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland op Texel, Ameland, aan de kust, vlak bij het strand en aan zee zijn mogelijk.

Een groot deel van deze mindervaliden vakantiehuisjes staat op mooie en gezellige vakantieparken, maar veel aangepaste accommodaties zijn het eigendom van een particuliere huiseigenaar.

Wilt u ook een hond of meerdere honden meebrengen naar een mindervaliden vakantiehuisje of groepsaccommodatie?
In veel aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers is tenminste 1 hond toegestaan.
In steeds meer aangepaste hondvriendelijke accommodaties voor gehandicapten zijn echter ook 2 honden, 3 honden, 4 honden of ook 5 honden toegestaan.

Wanneer u een luxe vakantiehuis wilt huren, kunt u ook op onze website terecht voor een aangepast vakantiehuis of villa voor mindervaliden met een sauna, een jacuzzi, hot tub/bubbelbad of een privézwembad, soms zelfs met hulpmiddelen om een gehandicapte in het zwembad te laten zwemmen.


Kindvriendelijke vakantiehuisjes voor mindervaliden.

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk mindervalide vakantiehuisje? Veel van onze mindervaliden vakantiehuisjes zijn kindvriendelijk.
In deze kindvriendelijke vakantiehuisjes staan vaak een kinderbedje, kinderstoel en box. Daarnaast beschikken deze mindervaliden vakantiehuisjes vaak over een tuin en terras met speeltoestellen en is ook de omgeving geschikt voor een vakantie met kinderen.

Tip: Mindervaliden vakantiehuisjes op vakantieparken zijn vaak geschikt voor een vakantie met kinderen. Op veel vakantieparken zijn een zwembad en een speeltuin en soms zelf een indoor speeltuin aanwezig.
​En tenslotte is een restaurant op een vakantiepark of bungalowpark met mindervaliden vakantiehuisjes prettig.  

Bent u op zoek naar een goedkoop mindervaliden vakantiehuis? Dan kunt u onze aangepaste vakantiehuizen die voor een lastminute prijs worden aangeboden in de gaten houden.

In Limburg verhuren wij een vakantiehuis dat ideaal is voor een gehandicapten vakantie.Dit aangepaste vakantiehuis is geschikt voor groepen en families van 10 personen en beschikt over een hoog/laag bed, een douchebrancard, tillift en tal van voorzieningen die een gehandicapten vakantie tot een succes kunnen maken. ​Zo is de douche rolstoeltoegankelijk en is het toilet aangepast met beugels.

U vindt de 10-persoons aangepaste vakantiewoning in Brunssum.