Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Mindervaliden bungalows in Nederland, Europa

Mindervaliden bungalow huren 4, 6, 8, 10, 12 personen

Mindervaliden bungalows.

Op zoek naar een mindervaliden bungalow of aangepast vakantiehuis?

Bijvoorbeeld een mindervaliden bungalow voor 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 of 12 personen in Nederland, België en dan voornamelijk in de Belgische Ardennen, Duitsland, Spanje, Italië en Oostenrijk.

Wij hebben in deze vakantielanden een groot aantal mindervaliden bungalows en aangepaste vakantiehuisjes te huur, maar kunnen ook grotere vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa's aanbieden waar u met 14 tot 16 personen, met 18, 20, 22, 24 tot 26 personen, met 28, 30, 32, 34 tot 35 personen, met 38, 40 tot 42, 44 personen en met 46 personen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een vrienden- en vriendinnenweekend of een familieweekend kunt verblijven.

Deze mindervaliden bungalows zijn in elk geval rolstoeltoegankelijk en drempelvrij.
Een groot aantal van deze mindervaliden bungalows en vakantiehuizen is echter aangepast met speciale voorzieningen voor iemand met een lichamelijke beperking, zoals een verhoogd toilet met wandbeugels, een rolstoeltoegankelijke badkamer met een inloopdouche en een douchezitje, een rolstoelvriendelijke keuken, een hoog-laagbed (soms met een bedpapegaai), een tillift, een douchebrancard of een aangepast ligbad en andere relevante faciliteiten die belangrijk zijn bij een vakantie met mindervaliden, zoals een privézwembad met hulpmiddelen om mindervaliden te laten zwemmen.

Ook mindervaliden bungalows en groepsaccommodaties voor grote groepen zijn te huur, bijvoorbeeld voor een familieweekend, vakantie met meerdere gezinnen, familiereünie of vriendenweekend. 

Een groot deel van onze mindervalide vakantiebungalows en aangepaste vakantiehuizen is eigendom van particuliere huiseigenaren, maar u hebt ook een grote keuze uit veel huisjes, vakantiehuizen en villa's die op mooie en gezellige vakantieparken en bungalowparken staan.

Ook wat de ligging van onze mindervaliden bungalows en aangepaste vakantiehuizen betreft hebt u een ruime keuze. Zo kunt u kiezen uit accommodaties die vlak bij het strand of aan zee liggen, in een natuurgebied bij een bos of op het weidse platteland.

Luxe mindervaliden bungalow huren.

Op zoek naar een luxe vakantiebungalow die is aangepast voor mindervaliden?
Dan zijn er veel mogelijkheden om een mindervaliden bungalow met Wi-Fi, open haard en een privésauna in Nederland of met een privézwembad en sauna in België, Italië, Spanje of Frankrijk te huren.

Wanneer u graag 1 hond, 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden mee wilt brengen naar een mindervaliden vakantiebungalow of een aangepast vakantiehuis voor gehandicapten, kunt u zoeken binnen onze aangepaste huisdiervriendelijke vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan.


Hulpmiddelen bijbestellen.

Mindervalide bungalow gehuurd en hulpmiddelen bijbestellen?
Het kan zijn dat u een mindervaliden bungalow of vakantiewoning hebt gezien, die u zou willen huren maar die voor u niet voldoende is aangepast.
Bijvoorbeeld omdat er geen hoog/laag bed in de mindervaliden accommodatie staat of geen tillift aanwezig is en dat voor u wel noodzakelijk is.

In dat geval, en indien de ruimte en indeling in de mindervaliden bungalow het toelaat, kan het noodzakelijke hulpmiddel meestal op uw vakantieadres bezorgd worden.
Dit moet u echter meestal wel zelf vooraf regelen. Onze organisatie en de betreffende huiseigenaar kunnen daar helaas niet in bemiddelen.

Over het huren van bepaalde hulpmiddelen voor mindervaliden en deze laten bezorgen bij de aangepaste vakantiewoning, kunt u informatie opvragen bij Comfortzorg:www.comfortzorg.nl

Zo huurt u een mindervaliden bungalow in Nederland of elders in Europa met hulpmiddelen maar zonder zorg.

​Vakantie met scootmobiel of rolstoeL

Wilt u op vakantie met een scootmobiel?

Ieder aangepast of mindervaliden vakantiehuis of bungalow die drempelvrij is, is meestal ook geschikt voor een aangepaste vakantie met een scootmobiel.

U kunt uw eigen scootmobiel mee op vakantie nemen of een scootmobiel of ander hulpmiddel huren. De meeste van onze mindervaliden bungalows zijn ook geschikt voor een vakantie met scootmobiel of rolstoel. 

Lastminute mindervaliden bungalows.

Het is regelmatig mogelijk om een lastminute mindervaliden bungalow of vakantiewoning te boeken.
Indien u op zoek bent naar een goed aangepaste mindervaliden bungalow of vakantiehuis, is het echter niet verstandig om te wachten tot er een goedkope, lastminute mindervaliden bungalow of vakantiewoning beschikbaar komt.
Het aantal goed aangepaste mindervaliden bungalows en vakantiehuizen is namelijk nogal beperkt en de vraag naar deze aangepaste accommodaties is groot.
Boek uw goed aangepaste mindervaliden bungalow daarom liever een aantal maanden vóór de gewenste aankomstdag!