Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

mindervalide-vakantiehuis

Mindervalide vakantiehuis | vakantiehuizen voor gehandicapten

Mindervalide vakantiehuizen.
 
Een mindervalide vakantiehuis is een vakantiehuis dat met speciale voorzieningen en aanpassingen geschikt is gemaakt voor mindervaliden of iemand met een lichamelijke beperking.
Zo kunt u meestal in een aangepaste vakantiewoning, villa, appartement of groepsaccommodatie gebruik maken van een toilet met zijbeugels, een rolstoeltoegankelijke douche (vaak ook met een douchestoeltje), een rolstoelvriendelijke keuken en soms ook lift, een douchebrancard, een aangepast ligbad en een tillift.

 
Een mindervalide vakantiehuis dat over geen of weinig aanpassingen beschikt, kan echter ook een prima huis zijn voor personen die nog wel zelfstandig kunnen lopen maar vanwege een lichte lichamelijke beperking een rollator of een scootmobiel gebruiken, vooral als het mindervalide vakantiehuis drempelvrij is en er tenminste 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond/benedenverdieping zijn gelegen.
 
Wij verhuren mindervalide vakantiehuizen in o.a. Nederland, België (in de Ardennen vooral), Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Italië.
Maar ook in Kroatië kunnen wij een aangepaste 6-persoons villa voor mindervaliden aanbieden, waar u zelfs ook nog de beschikking over een privézwembad hebt.

 
Indien u een ruime keuze wilt hebben in een mooi mindervalide vakantiehuis dan kunt u het beste zoeken binnen ons complete aanbod mindervalide vakantiehuizen.
U kunt in Nederland een mindervalide vakantiehuis huren voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 of 10 personen maar we hebben ook grote mindervalide vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties in Nederland te huur, voor bijvoorbeeld 12, 14, 18, 20, 30, 32 tot 35 of 40, 42 en voor een familieweekend, een zakelijk verblijf of een bedrijfsuitje met 44 tot 46 personen.
 
Mindervalide vakantiehuis in Nederland.
Veel mooie en goed aangepaste mindervalide vakantiehuizen vindt u in Nederland, bijvoorbeeld in Zeeland, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland en Overijssel.
U kunt echter in bijna iedere provincie in Nederland wel een mindervalide vakantiehuis huren.

In Nederland zijn veel goed aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden op een mooi vakantiepark gelegen.
Maar ook onze vakantiehuizen voor mindervaliden van particuliere huiseigenaren is vrij groot. Deze aangepaste locaties liggen op bijzondere plekken, zoals bij een natuurgebied, vlakbij het strand, de kust of aan zee.

 
Op zoek naar een luxe vakantiehuis met een zwembad?
We hebben talloze luxe mindervalide vakantiehuizen te huur, die over diverse aanpassingen voor gehandicapten beschikken, waaronder een aantal met een gedeeld zwembad, een privézwembad, een sauna, een hot tub/jacuzzi of een bubbelbad.
In Spanje kunt u aangepaste grotwoningen voor 4 personen en voor 12 personen huren met een gedeeld zwembad of een privézwembad, waarbij hulpmiddelen aanwezig zijn om mindervaliden in en uit het zwemwater te tillen en te laten zwemmen.

 
Indien u een hond of 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden wilt meebrengen naar een aangepast mindervaliden vakantiehuis, zoekt u dan binnen onze rolstoeltoegankelijke hondvriendelijke vakantiehuizen.
 
U zoekt en boekt uw mindervalide vakantiehuis in Nederland of ander land online, ook wanneer het een last minute boeking betreft.​