Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Lastminute vakantiehuis mindervaliden

Lastminute vakantiehuis voor mindervaliden

Lastminute vakantiehuizen en bungalows voor mindervaliden.

Bent u mindervalide of heeft iemand uit uw familie of vriendengroep een lichamelijke beperking en bent u op zoek naar een aangepaste lastminute vakantiehuis of bungalow?

Op onze website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl vindt u een aantrekkelijk aanbod met lastminute vakantiehuizen en bungalows voor mindervaliden, personen die minder goed kunnen (trap)lopen en rolstoelgebruikers.

Deze last minute vakantiehuizen, appartementen en huisjes zijn geschikt voor 2, 3, 4 of 5 personen, voor grotere groepen en families van 8 tot 10 personen of van 14 tot 18 personen.


Zoekt u op korte termijn een grote aangepaste lastminute groepsaccommodatie of groepsverblijf voor rolstoelgebruikers of mindervaliden?
Op deze website met aangepaste vakantiehuizen vindt u ook aangepaste grote groepsaccommodaties, villa's en groepsverblijven waar u met 20 tot 22 personen, 24 of 25 personen, 30, 32, 34, 36 tot 38 personen, met 40 of met 44 tot 46 personen kunt verblijven.

Deze aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden kunt u tot ongeveer 2 tot 3 dagen vóór de gewenste aankomstdatum nog online als lastminute boeken en soms kunt u zelfs op de aankomstdag nog een online boeking maken.

U vindt onze aangepaste last minute huisjes, vakantiewoningen, villa's en groepsaccommodaties niet alleen in Nederland, maar ook in België en de Belgische Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en in Kroatië.
In de meeste aangepaste last minute accommodaties zijn een rolstoeltoegankelijke douche en een verhoogd toilet met beugels aanwezig, maar er zijn ook huisjes, appartementen, groepsaccommodaties en villa's waar u ook de beschikking over een hoog-laagbed, een tillift, een douchebrancard of een aangepast ligbad voor mindervaliden hebt.

Ons aanbod met last minute aangepaste vakantiehuizen is heel divers en steeds weer anders.
Zo kunt u kiezen voor een bijzondere ligging, zoals in de buurt van een gezellige grote stad, in de duinen, aan de kust of aan zee, op het platteland of op een mooi gelegen vakantiepark.

Bovendien kunt u ook nog kiezen voor een luxe vakantiehuis, groepsaccommodatie of villa in een last minute periode, waar u gebruik kunt maken van een eigen sauna, privézwembad, bubbelbad of hot tub.

Gaan er ook honden mee naar de aangepaste last minute vakantiewoning of villa?
Dan hebt u ook nog de mogelijkheid om te zoeken binnen ons lastminute aanbod met huisdiervriendelijke vakantiehuizen, waar altijd tenminste 1 hond is toegestaan en waar ook vaak 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden mogen meekomen.