Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Gehandicapten vakantiewoning

Gehandicapten vakantiewoning huren.

Een vakantiewoning huren die geschikt is voor een gehandicapten vakantie?
Bijvoorbeeld een gehandicapten vakantiewoning huren in Nederland?

Op onze website met aangepaste vakantiehuizen vindt u een groot aanbod gehandicapten vakantiewoningen, aangepaste villa's en groepsaccommodaties.

Een gehandicapten vakantiewoning is een aangepaste vakantiewoning voor gehandicapten of mindervaliden. 

Bijvoorbeeld een aangepaste luxe vakantiewoning voor groepen of een groot vakantiehuis met een privézwembad (waar ook het zwembad met hulpmiddelen toegankelijk is voor mindervaliden), een privé sauna, een bubbelbad of een jacuzzi/hot tub, een aangepast hondvriendelijk vakantiehuis waar 1 hond, 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden mogen meekomen, een voor gehandicapten aangepast vakantiehuis dat op een mooi vakantiepark ligt of een vakantiehuis voor mindervaliden dat vlak bij het strand of aan zee is gelegen.  

De meeste van onze gehandicapten vakantiewoningen liggen in Nederland en in België en dan voornamelijk in de Belgische Ardennen.
U kunt echter ook een gehandicapten vakantiewoning huren in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje of Italië, alhoewel het aanbod gehandicapten vakantiewoningen in deze landen veel kleiner is dan in Nederland.
Het gehele jaar door zijn er overigens wel regelmatig last minute aanbiedingen in al deze landen.

U kunt bij ons een gehandicapten vakantiewoning voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 8 personen huren, maar ook een groot vakantiehuis, bijvoorbeeld een 10-persoons of 20-persoons aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden en rolstoelgebruikers huren.

Bovendien zijn er nog enkele aangepaste groepsaccommodaties voor 30 tot 32 personen, voor 36 personen, voor 38 tot 40 personen en zelfs een prachtig en luxe groepshuis voor 46 personen voor 46 personen, dat heel geschikt is voor een familieweekend of familiefeest, een vrienden- vriendinnenweekend, een bedrijfsuitje of een zakelijk verblijf met overnachtingen.

De ene gehandicapten vakantiewoning is de andere niet.

Indien u een gehandicapten vakantiewoning via onze website wilt huren, is het goed om te weten dat er grote verschillen zijn tussen de diverse gehandicapten vakantiewoningen op onze website.

Zo is de ene gehandicapten vakantiewoning aangepast met een rolstoelvriendelijk aanrecht in de keuken, 1 hoog-laagbed of 2 hoog-laag bedden, een rolstoeltoegankelijke douche/inloopdouche met een douchestoel, een douchebrancard en tillift, terwijl de andere vakantiewoning voor gehandicapten alleen maar een verhoogd toilet heeft of enkel drempelvrij is.

In alle vakantiehuizen op onze website zijn in ieder geval altijd 1 slaapkamer en 1 badkamer op de benedenverdieping/begane grond gelegen en al onze gehandicapten vakantiewoningen zijn rolstoelvriendelijk en rolstoeltoegankelijk en hebben nagenoeg geen drempels.
Dat is wel zo prettig als u tijdens uw vakantie een rolstoel nodig hebt. Ook is er bij de meeste gehandicapten vakantiewoningen een eigen parkeergelegenheid beschikbaar.

Wij raden u aan om de informatie over de gehandicapten vakantiewoning van uw keuze goed door te nemen en contact met ons op te nemen als bepaalde gegevens over de gehandicapten voorzieningen en aanpassingen voor mindervaliden niet duidelijk of onvolledig zijn.