Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Gehandicapten vakantie

Ideeën voor een gehandicapten vakantie.
U bent op zoek naar een accommodatie voor een gehandicapten vakantie?

Op deze website aangepaste vakantiehuizen vindt u een groot aanbod met aangepaste vakantiehuizen, villa's, groepsaccommodaties en bungalows die geschikt zijn voor een gehandicaptenvakantie met 2, 3 tot 4, 5, 8, 10, 12, 14 tot 16, 18, 20, 22, 24 of 25, 28, 30, 32, 34, 36, 40 personen en zelfs met 46 personen (voor een familieweekend of een bedrijfsuitje).

Vooral in ons eigen land Nederland vindt u een groot aanbod aangepaste vakantiehuisjes en bungalows.
Maar ook in België (vooral in de Ardennen), Duitsland, Oostenrijk, Spanje (met een zwembad voor mindervaliden) of Italië kunt u door het huren van een aangepast vakantiehuis of bungalow een gehandicapten vakantie boeken.
Maar wij kunnen u zelfs een aangepast vakantiehuis voor 6 personen in Kroatië aanbieden!

U kunt tijdens het zoeken naar een aangepast vakantiehuis voor gehandicapten ook aangeven of u een voorkeur hebt voor de ligging aan zee of op een vakantiepark.
Wanneer u een aangepast luxe vakantiehuis voor gehandicapten zoekt, kunt u bovendien aangeven of u de beschikking over een eigen sauna, hot tub/jacuzzi, een zwembad of een privézwembad wilt hebben.

Als u ook een hond of meerdere honden wilt meenemen naar een aangepast vakantiehuis voor gehandicapten hebt u bij ons een ruime keuze in aangepaste huisdiervriendelijke vakantiehuizen waar altijd 1 hond is toegestaan en waar in veel gevallen ook 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden worden toegelaten.

Voor een geschikt aangepast vakantiehuis voor gehandicapten kunt u beter lang van te voren al beginnen met zoeken, maar mogelijk vindt u een perfect aangepast huis voor een voordelige last minute prijs.

Een accommodatie voor een gehandicapten vakantie is altijd rolstoelvriendelijk en rolstoeltoegankelijk en geheel of gedeeltelijk aangepast voor gehandicapten en mindervaliden.
Hieronder vindt u ons overzicht m.b.t. aangepaste vakantiehuizen en bungalows en ideeën en tips voor een gehandicapten vakantie.

Gehandicapten vakantie Nederland
Indien u een accommodatie zoekt voor een gehandicapten vakantie, biedt Nederland de meeste mogelijkheden.
In Nederland kunt u vele aangepaste vakantiehuizen, bungalows en groepsaccommodaties huren die vanwege de aanwezigheid van een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje, een toilet met zijbeugels, een hoog-laagbed, een tillift, een rolstoelvriendelijk aanrecht in de keuken en een douchebrancard geschikt zijn voor een vakantie met gehandicapten.

In een aantal gevallen kunt u ook zorg op uw vakantieadres in Nederland krijgen en eventuele vereiste hulpmiddelen laten bezorgen.
Denk hierbij aan het huren en laten bezorgen van een hoog-laag bed of tillift.
Het aanvragen en huren van de noodzakelijke voorzieningen voor mindervaliden in het aangepaste vakantiehuis moet u echter meestal wel zelf regelen, daarin kan de betreffende huiseigenaar meestal niet bemiddelen.
Ook voor grote groepen zijn er volop mogelijkheden in Nederland voor een gehandicapten vakantie.

Gehandicapten vakantie in Limburg.
Op zoek naar een gezellig vakantiehuis dat goed aangepast is voor gehandicapten?
In Limburg verhuren wij een particuliere vakantiehuid dat ideaal is voor een vakantie met een mindervalide.
Dit aangepaste vakantiehuis is geschikt voor families of vriendengroepen van 10 personen.
U vindt de 10-persoons aangepaste vakantiewoning in Brunssum.
De aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden en gehandicapten zijn vaak duur, dit rolstoelvriendelijke en aangepaste vakantiehuis in Limburg is echter zeer betaalbaar.

​Adressen en tips voor een gehandicapten vakantie.

Met de adressen van gehandicapten accommodaties en organisaties die gehandicapten vakanties organiseren, is het wat eenvoudiger om een vakantie voor gehandicapten te organiseren.

De Blauwe Gids.

Op de website van De Blauwe Gids vindt u veel informatie over het organiseren van een gehandicapten vakantie, het verkrijgen van zorg op uw vakantieadres, het huren van hulpmiddelen en natuurlijk vakantie adressen voor een gehandicapten vakantie.

Bio Vakantieoord.

Het Bio Vakantieoord in Arnhem is een vakantiepark met goed aangepaste bungalows.

Alle hulpmiddelen zoals hoog/laag bedden, tilliften en douchebrancards zijn standaard in de aangepaste bungalows aanwezig.

Ook het zwembad is aangepast voor een gehandicaptenvakantie.

Informatie Het Bio Vakantieoord.​

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis verzorgt al 60 jaar gehandicapten vakanties.

Geniet bijvoorbeeld van een gehandicapten vakantie op de Henry Dunant, het vakantieschip van het Rode Kruis of neem deel aan één van de speciaal georganiseerde vakanties voor gehandicapten.

Het Rode Kruis zorgt ervoor dat een gehandicapten vakantie een onbezorgde vakantie wordt.

Gehandicapten vakantie Rode Kruis