Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met rolstoel

Rolstoelvakantie

Wilt u een rolstoelvakantie boeken en bent u op zoek naar een rolstoelvriendelijk vakantiehuis?

Op deze website vindt u meer dan 500 rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, voor een rolstoelvakantie in Nederland, België/in de Belgische Ardennen, in Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk of een ander land in Europa, zoals Kroatië.

Al onze aangepaste vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk en in de meeste locaties die geschikt zijn voor een rolstoelvakantie voor mindervaliden, zijn een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje en een toilet met beugels aanwezig.
In de aangepaste huizen die nog meer aanpassingen voor rolstoelgebruikers bieden zijn vaak ook een speciaal aanrecht in de keuken, een tillift en een badbrancard of een aangepast ligbad beschikbaar.

Dit zijn kleine huisjes, appartementen en vakantiewoningen voor 2, 3, 4 of 5 personen, grotere vakantiehuizen en villa's voor groepen en families die uit 6 tot 8, 10, 12 tot 14, 16 en 18 personen bestaan en heel grote
aangepaste gezellige vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor een rolstoelvakantie met een grote groep die uit 20 tot 22, 24 of 25, 28 tot 30, 32, 34, 35 tot 38, 40, 42 tot 44 of zelfs 46 personen bestaat, zoals een grote mooie aangepaste groepsaccommodatie die heel geschikt is voor een familieweekend, een bedrijfsuitje, een vriendenreünie of een zakelijke bijeenkomst met overnachtingen.

Bij ons kunt u verder nog kiezen uit aangepaste vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties die van een particuliere huiseigenaar zijn of locaties voor mindervaliden en rolstoelgebruikers die op mooi gelegen vakantieparken staan.

En ook voor wat betreft de ligging van de aangepaste vakantiewoning voor uw rolstoelvakantie hebt u veel keuze, bijvoorbeeld vlak bij de kust, aan zee of in de duinen gelegen, aan de rand van het bos of in een natuurgebied.

Dan hebt u ook nog de mogelijkheid om in een aangepast vakantiehuis voor een rolstoelvakantie te verblijven dat over luxe faciliteiten en wellness beschikt, zoals een hot tub, een bubbelbad, een eigen sauna of een privézwembad, zelfs met hulpmiddelen om mindervaliden in en uit het water te brengen en te laten zwemmen.

Moet het aangepaste vakantiehuis voor uw rolstoelvakantie ook nog hondvriendelijk zijn, omdat u graag uw hond of honden mee wilt nemen?
In veel vakantiehuizen voor mindervaliden is al 1 hond toegestaan en in steeds meer aangepaste vakantiewoningen en villa's worden ook 2 honden, 3 honden, 4 honden, 5 honden en op aanvraag soms ook 6 of 7 honden toegelaten.
Dus ook voor een huisdiervriendelijk aangepast vakantiehuis voor een rolstoelvakantie kunt u bij ons goed terecht.

U boekt een vakantie met rolstoel in één van onze aangepaste vakantiehuizen, bungalows of groepsaccommodaties voor een rolstoelvakantie online, ook als het een boeking voor een last minute periode is.