Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Bemiddeling in PGB en WMO traject

Bemiddeling in PGB en WMO traject

Heeft u ook zo'n moeite met het vinden van de instantie waar U moet zijn in Zeeland en ziet u door de bomen het bos niet meer met al die formulieren die U in moet vullen?

Veel instanties hebben hun eigen gedeelte wat ze behandelen en daarna moet je weer naar een andere instantie toe en daar stellen ze weer allerlei vragen.

Vaak vertel je hetzelfde verhaal meerdere keren, omdat de instanties gewoon niet samenwerken en soms ook niet eens van elkaars bestaan/werkwijze op de hoogte zijn.

Wanneer u mijn hulp inschakelt, maak ik een afspraak voor een huisbezoek bij u thuis, om er samen met u achter te komen wat de problemen zijn en bij welke instanties ik moet zijn.
Ik doe dit het liefst via een huisbezoek omdat ik uit ervaring weet dat mensen die hulp nodig hebben vaak de situatie of de hulpvraag onderschatten.

Samen met u kan ik ook een lijst maken van artsen of fysiotherapeuten en andere hulpverleners waar u onder behandeling bent of bent geweest en aandoeningen in kaart brengen.
Tijdens dit huisbezoek bespreek ik ook met u hoelang ik denk met uw hulpvraag bezig te zijn, dit om de kosten voor u niet tot het oneindige op te laten lopen.

Wilt u meer weten? U kunt contact opnemen met

Ina de Nooijer – Sprikkelman

http://www.luckyladybemiddeling.nl