Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Aangepaste vakantiehuisjes Nederland

Op zoek naar een aangepaste groepsaccommodatie in Overijssel?

Familieweekend of vriendenweekend in Overijssel en op zoek naar een groot aangepast vakantiehuis of aangepaste groepsaccommodatie in Overijssel?

Bent u op zoek naar een voor mindervaliden aangepast groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie in Overijssel?
Vlak bij het Nationaal Park De Weerribben bieden wij een grote aangepaste groepsaccommodatie aan, waar u met 53 personen kunt verblijven.
Desgewenst kunt u hier ook met een kleiner gezelschap van 16, 22 of 31 personen overnachten.

Tijdens uw verblijf kunt u ervoor kiezen om zelf te koken in de grote uitgebreide professionele keuken van de accommodatie, maar u kunt ook enkele of alle maaltijden door de huiseigenaar laten verzorgen.
Catering is op verschillende manieren mogelijk. Naast het ontbijt, lunch en diner, kunt u bijvoorbeeld ook een barbecue, een buffet, alle dranken en borrelhapjes laten verzorgen.

Voor mindervaliden gasten in een rolstoel of iemand met een lichte beperking of handicap is het goed om te weten dat de gehele accommodatie drempelvrij is en dat er een lift naar de eerste verdieping is.
Bovendien zijn enkele toiletten en badkamers volledig aangepast voor mindervaliden en beschikken enkele slaapkamers standaard over hoog-laagbedden en een tillift.
Daarnaast hebben de eigenaren van deze groepsaccommodatie contacten met lokale zorgverleners om, indien gewenst, alle zorg uit handen te geven en/of extra benodigde hulpmiddelen voor tijdens uw verblijf te laten bezorgen.

Het is mogelijk om bij de huiseigenaar fietsen te huren, zodat u de prachtige omgeving van de groepsaccommodatie met de fiets kunt verkennen.
U kunt vele fietstochten door het natuurgebied de Weerribben maken of langs de bollenvelden fietsen.
Bovendien is het mogelijk om op het terrein van deze grote accommodatie in Overijssel deel te nemen aan diverse activiteiten op creatief en sportief gebied die voor jonge en oudere deelnemers geschikt zijn.
Sommige activiteiten zijn ook geschikt voor mindervaliden en iemand met een beperking.
Zo kunt u hier met uw gezelschap o.a. boogschieten (keuze uit diverse manieren), een huifkartocht maken in de omgeving of u per huifkar laten vervoeren naar activiteiten, handige survivaltechnieken leren, abseilen, als een echte detective een spannende misdaad oplossen en zelfs een ballonvaart in een luchtballon boeken! Deze accommodatie is namelijk een officiële opstijglocatie.  

Deze veelzijdige accommodatie is vanwege de bijzondere faciliteiten en vele mogelijkheden niet alleen geschikt voor een familieweekend, familievakantie, vakantie met zorggroepen, personeelsfeest, bedrijfsfeest, het vieren van een bruiloft of een weekendje weg met vrienden of met collega's, maar ook zeer aan te raden voor een zakelijk verblijf, zoals een training, heisessie en meerdaags vergaderen.
U kunt hier in een comfortabele vergaderzaal in alle rust enkele dagen vergaderen en overnachten met uw personeelsleden, zakenrelaties, werknemers of zakenrelaties.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze verrassende en veelzijdige groepsaccommodatie in Overijssel?
Neemt u dan contact met ons op voor de beschikbaarheid, de prijzen en de mogelijkheden voor een optie, reservering of een bezichtiging vooraf.
Wij brengen u dan vrijblijvend met de betreffende huiseigenaren in contact.


Aangepaste vakantiehuisjes in Nederland.

Aangepast vakantiehuisje in Nederland?

Op deze website staat een zeer groot aanbod (ruim 200) aangepaste vakantiehuisjes in Nederland.

Zo kunt u een aangepast vakantiehuisje in Nederland huren voor bijvoorbeeld 2, 4, 6 of 8 personen.

Bijvoorbeeld aangepaste vakantiehuisjes in Nederland in Utrecht, Noord-Holland (aan de kust), Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Zuid-Limburg.

Zowel aangepaste vakantiehuisjes in Nederland op kleinschalige vakantieparken als aangepaste particuliere vakantiehuisjes in Nederland die verhuurd worden via betrouwbare reisorganisaties. 

Daarnaast vindt u op deze websites aangepaste vakantiehuisjes in Nederland van huiseigenaren die rechtstreeks verhuren via A Vakanties.

A Vakanties is de organisatie achter de website aangepaste vakantiehuisjes in Nederland en vele andere vakantie websites in Nederland en heel Europa.

Website met 200 aangepaste vakantiehuisjes in Nederland:   www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

 

Waar in Nederland een aangepast vakantiehuisje huren?

U kunt in heel Nederland een aangepast vakantiehuisje huren.

In principe kunt u via onze website in heel Nederland aangepaste vakantiehuisjes huren.

De praktijk is echter dat de aangepaste vakantiehuisjes in Nederland niet gelijk zijn verdeeld over alle provincies.

Zo is het bijvoorbeeld eenvoudiger een aangepast vakantiehuisje in Zeeland of Noord-Holland te huren dan in Zuid-Limburg of de provincie Utrecht, gewoon omdat er in de ene provincie meer aangepaste vakantiehuisjes te huur zijn dan in een ander provincie.

U huurt uw aangepaste vakantiehuisje in Nederland online.

Dit geldt ook indien u zoekt binnen ons aanbod aangepaste vakantiehuisjes in Nederland op vakantieparken.  

In de ene provincie van Nederland zijn meer vakantieparken met aangepaste vakantiehuisjes dan in ander provincies.

Op onze website vakantieparken kunt u per provincie zien op welke vakantieparken in Nederland de meeste aangepaste vakantiehuisjes beschikbaar zijn en voor hoeveel personen ze geschikt zijn.
Op vakantieparken zijn vooral 2-persoons, 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons aangepaste vakantiehuisjes in Nederland te huur.

U huurt een aangepast vakantiehuisje in Nederland op een vakantiepark ook online.

Mogelijk moeten er wel hoog/laag bedden of andere bepaalde hulpmiddelen in het aangepaste vakantiehuisje geplaatst worden.
Deze kunnen vaak gehuurd worden, maar dat moet u dan wel zelf vooraf regelen.
De meeste vakantieparkeigenaren kunnen niet bemiddelen in het huren van bepaalde voorzieningen voor mindervaliden.


Waar moet u op letten bij het huren van aangepaste vakantiehuisjes in Nederland?

Indien u een aangepast vakantiehuisje in Nederland wilt huren voor uzelf of voor iemand met een bepaalde fysieke beperking, is het belangrijk dat de faciliteiten van het aangepaste vakantiehuisje in Nederland goed aansluiten bij uw behoefte of die van degene met de lichamelijke beperking.

Bij al onze aangepaste vakantiehuisjes in Nederland staat omschreven op welke wijze deze huisjes aangepast zijn.

Tevens staat vermeld of het aangepaste vakantiehuisje geschikt is voor rolstoelgebruikers en of er drempels in het vakantiehuisje in Nederland aanwezig zijn.

Aangepaste vakantiehuisjes in Nederland voor rolstoelgebruikers dienen bovendien brede deuropeningen en een bepaalde draaicirkel voor de rolstoel te hebben.
Dit geldt natuurlijk ook voor aangepaste vakantiehuisjes in Nederland die gehuurd worden door iemand met een scootmobiel of rollator.

Wanneer u een hond of een ander huisdier mee wilt nemen naar het aangepaste vakantiehuis, moet u er goed op letten of er in het huis van uw keuze wel huisdieren zijn toegestaan.

Voor een huisdiervriendelijke aangepaste vakantiewoning kunt u ook zoeken op onze website vakantie met huisdieren.

Aangepaste vakantiehuisjes in Nederland kunnen meestal ook voor een weekend gehuurd worden.

Wilt u er eens voor een korte periode tussenuit in Nederland en wilt u een aangepast vakantiehuisje voor een weekend huren?De meeste aangepaste vakantiehuisjes in Nederland kunnen ook voor een weekend, lang weekend of midweek gehuurd worden.
Het kan echter gebeuren dat in een bepaalde periode, bijvoorbeeld de kerstvakantie, zomervakantie of herfstvakantie, deze aangepaste vakantiehuisjes niet per weekend of midweek te huur zijn.

U kunt bij onze aangepaste vakantiehuisjes in Nederland per vakantiehuisje zien wanneer deze geboekt kan worden en welke verblijfsduren er mogelijk zijn.

Al onze aangepaste vakantiehuisjes in Nederland kunnen online boeken.
Hierbij maakt het niet uit of u een vakantiehuisje voor een weekend, lang weekend, midweek, week of voor een langere periode wilt huren.
Dit geldt ook voor onze aangepaste, lastminute vakantiehuisjes en bungalows in Nederland.

Aangepast vakantiehuisjes in Nederland met zwembad huren.

Aangepast vakantiehuisje met zwembad in Nederland huren?

Het is ook mogelijk om een aangepast vakantiehuisje te huren binnen het aanbod aangepaste vakantiehuisjes in Nederland met zwembad.

Indien u een aangepast vakantiehuisje in Nederland met privézwembad wilt huren is dat meestal ook mogelijk.
Er zijn diverse aangepaste vakantiehuisjes, bungalows en villa's in Nederland met privézwembad te huur, die ook geschikt zijn voor iemand met een fysieke of lichamelijke beperking.

U huurt uw aangepast vakantiehuisje met zwembad of privézwembad online.