Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Aangepaste vakantiehuisjes Nederland

 

Aangepast vakantiehuisje in Nederland?

Op deze website staat een zeer groot aanbod (ruim 200) aangepaste vakantiehuisjes, groepsaccommodaties en villa's in Nederland.

Maar wij beschikken bovendien over diverse aangepaste vakantiehuizen, appartementen, groepsaccommodaties en villa's in België (voornamelijk de Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. En ook in Kroatië kunnen wij een aangepaste villa voor 6 personen aanbieden.
In Spanje kunt u zelfs een aangepaste grotwoning voor 4 personen huren, waarbij u kunt beschikken over een (gedeeld)binnenzwembad met hulpmiddelen waarmee een mindervalide gebruik kan maken van het zwembad.


Zo kunt u een aangepast vakantiehuisje in Nederland huren voor bijvoorbeeld 2, 4, 6 personen of 8 personen of juist een grotere accommodatie voor een familieweekend, een bedrijfsuitje met 46 personen, een vakantie met meerdere gezinnen of een vrienden- en vriendinnenweekend.

Bijvoorbeeld aangepaste vakantiehuizen in Nederland in Noord-Holland (aan de kust), Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel en Zuid-Limburg.
Dit zijn z
owel aangepaste vakantiehuisjes en groepsaccommodaties in Nederland op kleinschalige vakantieparken als aangepaste particuliere huisjes, villa's en grote vakantiehuizen, die verhuurd worden via betrouwbare reisorganisaties.

Waar in Nederland een aangepast vakantiehuisje huren?

In principe kunt u via onze website in heel Nederland aangepaste vakantiehuisjes huren.
De praktijk is echter dat de aangepaste vakantiehuisjes in Nederland niet gelijk zijn verdeeld over alle provincies.

Zo is het bijvoorbeeld eenvoudiger een aangepast vakantiehuisje in Zeeland, Gelderland of Noord-Holland te huren dan in de provincie Utrecht, gewoon omdat er in de ene regio meer aangepaste vakantiehuisjes te huur zijn dan in een andere.
U huurt uw aangepaste vakantiehuisje in Nederland online.
Dit geldt ook indien u zoekt binnen ons aanbod aangepaste vakantiehuisjes in Nederland die voor een last minute periode geboekt kunnen worden.  

Op onze website met ons aanbod van vakantieparken kunt u per provincie zien op welke vakantieparken in Nederland de meeste aangepaste vakantiehuisjes beschikbaar zijn en voor hoeveel personen ze geschikt zijn.
Op vakantieparken zijn vooral 2-persoons, 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons aangepaste vakantiehuisjes in Nederland te huur, maar bij ons kunt u ook grote gelijkvloerse en drempelvrije groepsaccommodaties met aangepast sanitair op een vakantepark huren voor groepen en families die bestaan uit 16 personen, uit 32 personen, uit 34 personen, uit 36 personen en uit 40 personen.

Hebt u een voorkeur voor een bepaalde ligging van het aangepaste vakantiehuisje in Nederland, zoals aan de kust, vlak bij het strand, in de duinen of aan zee?
Die voorkeur kunt u ook aangeven bij het zoeken naar een geschikt aangepast vakantiehuis of villa.

Wanneer u een hond of een ander huisdier mee wilt nemen naar het aangepaste vakantiehuis, moet u er goed op letten of er in het huis van uw keuze wel huisdieren zijn toegestaan.

Voor een aangepaste huisdiervriendelijke vakantiewoning kunt u ook zoeken op onze website.
U vindt er talloze mogelijkheden waar 1 hond, 2 honden, 3 honden, 4 honden of zelfs 5 honden zijn toegestaan en of er een omheinde tuin is.

Aangepast vakantiehuisjes in Nederland met zwembad huren.

Wilt u een aangepast luxe vakantiehuisje met een zwembad of een sauna in Nederland huren?
Die mogelijkheden bieden wij ook via onze website.

Indien u een aangepast vakantiehuisje in Nederland met een privézwembad wilt huren is dat soms ook mogelijk.

Bij al onze aangepaste vakantiehuisjes in Nederland staat omschreven op welke wijze deze huisjes aangepast zijn, dus of er een hoog-laagbed, een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje, een verhoogd toilet met beugels en eventueel een tillift, douchebrancard en rolstoelvriendelijk aanrecht in de keuken.


Tevens staat vermeld of het aangepaste vakantiehuisje geschikt is voor rolstoelgebruikers en of er drempels in het vakantiehuisje in Nederland aanwezig zijn.
Aangepaste vakantiehuisjes in Nederland voor rolstoelgebruikers dienen bovendien brede deuropeningen en een bepaalde draaicirkel voor de rolstoel te hebben.
Dit geldt natuurlijk ook voor aangepaste vakantiehuisjes in Nederland die gehuurd worden door iemand met een scootmobiel of rollator.

Familieweekend of vriendenweekend in Overijssel en op zoek naar een groot aangepast vakantiehuis of aangepaste groepsaccommodatie in Overijssel?

Bent u op zoek naar een voor mindervaliden aangepast groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie in Overijssel?
Vlak bij het Nationaal Park De Weerribben bieden wij een grote aangepaste groepsaccommodatie aan, waar u met 53 personen kunt verblijven.
Desgewenst kunt u hier ook met een kleiner gezelschap van 16, 22 of 31 personen overnachten.

​Bent u nieuwsgierig geworden naar deze verrassende en veelzijdige groepsaccommodatie in Overijssel?
Neemt u dan contact met ons op voor de beschikbaarheid, de prijzen en de mogelijkheden voor een optie, reservering of een bezichtiging vooraf.
Wij brengen u dan vrijblijvend met de betreffende huiseigenaren in contact.