Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Aangepaste vakantie voor mensen met beperking

Vakantie, vakantiewoning voor mensen met beperking

Vakantie voor mensen met lichamelijke beperking.

Op vakantie met beperking.

Hebt u een lichamelijke beperking en wilt u toch ontspannen op vakantie?
Op de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl staan enkele honderden aangepaste vakantiehuizen, vakantiewoningen, bungalows en villa's voor personen met een lichamelijke beperking, niet alleen in Nederland gelegen, maar ook in België/de Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje en ook een enkele mogelijkheid in Portugal en Kroatië.

Geschikt voor 2, 3, 4 en 5 personen, voor 6, 8 tot 10 personen, voor 12, 14, 15 tot 18 personen, 20, 22, 25, 28, 30 tot 32 personen, voor 34, 36, 38 of 40 personen, voor 42 tot 44 personen en de grootste aangepaste groepsaccommodatie van ons aanbod voor personen met een lichamelijke beperking voor 46 personen.

Of u nu een vakantiewoning zoekt zonder drempels of een volledig aangepast vakantiehuis met hoog-laag bedden en een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje, wij bieden een ruime keuze waar u volop keuze hebt.
Ook indien u een fysieke beperking hebt, kunt u genieten van een onbezorgde en aangepaste vakantie in één van onze rolstoelvriendelijke of volledig aangepaste vakantiewoningen, bungalows, groepsaccommodaties of villa's.


Hoe zoekt u een aangepaste vakantiewoning die geschikt is voor een vakantie met uw beperking?
Indien u op zoekt gaat naar een aangepaste vakantiewoning die past bij uw beperking, is het belangrijk om eerst voor uzelf op een rij te zetten waar deze aangepaste vakantiewoning, groepsaccommodatie of bungalow voor u en uw reisgenoten aan moet voldoen. U wilt tenslotte genieten van een zorgeloze aangepaste vakantie.

Zoekt u bijvoorbeeld een aangepaste vakantiewoning op een vakantiepark of juist niet?
Hebt u een voorkeur voor een bepaalde ligging van het aangepaste vakantiehuis voor iemand met een beperking, bijvoorbeeld dicht bij het strand, vlak bij de kust of aan zee?

Gaat er een hond of 2 honden, 3 honden, 4 honden of 5 honden mee op uw aangepaste vakantie en zoekt u een hondvriendelijk vakantiehuis voor iemand met een beperking?
In hoeverre moet de vakantiewoning aangepast zijn om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan, moet er bijvoorbeeld ook een rolstoelvriendelijk aanrecht in de keuken of een tillift en aangepast ligbad in de mindervaliden vakantiewoning aanwezig zijn?
Wat is het budget dat u ter beschikking hebt voor uw aangepaste vakantie? (Voor een goedkope vakantie in een aangepast vakantiehuis kunt u onze last minute aanbiedingen in de gaten houden.)
Moeten er eventueel bepaalde hulpmiddelen bijbesteld worden die niet in de aangepaste vakantiewoning aanwezig zijn?

Hebt u tijdens uw aangepaste vakantie bepaalde zorg nodig en moet die zorg voor u georganiseerd worden?
Zoekt u een luxe vakantiehuis met wellness voor iemand met een lichamelijke beperking, waar u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van een bubbelbad, een hot tub, een sauna of een privézwembad? En zijn er ook speciale hulpmiddelen aanwezig waarmee mindervaliden het zwembad in en uit geholpen kunnen worden en waarmee ze ook kunnen zwemmen?

Indien u een lichamelijke beperking hebt en zorgenloos op vakantie wilt, zijn dit vragen die beantwoord moeten zijn voor u een aangepaste vakantiewoning, bungalow of groepsaccommodatie boekt.