Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

aangepaste vakantie | aangepast vakantiehuis

Een aangepaste vakantie boekt u bij A Vakanties, specialist in aangepaste vakantiehuizen en aangepaste bungalows.

U kunt bij ons terecht voor een aangepaste vakantie in o.a. Nederland, België/de Belgische Ardennen), Spanje, Duitsland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk en zelfs in Kroatië is een luxe voor mindervaliden aangepaste 6-persoons villa mogelijk.

In al deze landen kunt u een aangepast vakantiehuis of aangepaste bungalow huren.

Bijvoorbeeld een 4-persoons of 6-persoons aangepast vakantiehuis in Drenthe of in Friesland, een groot aangepast vakantiehuis voor 8 personen of voor 14 personen in Zeeland of in Noord-Brabant.

Maar ook voor nog grotere groepen kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor 11 personen, 16, 18, voor 20 tot 22 personen, 24 personen, 26, 27 of 28, 30, 32, 35, voor 36 personen en voor 44 tot 46 personen 
(ideaal voor een familieweekend, bedrijfsuitje of een zakelijk verblijf).

In welk land u uw aangepaste vakantie ook wilt boeken, u kunt bij ons vrijwel altijd een aangepast vakantiehuis of een aangepaste villa en bungalow huren.

Daarnaast is in Nederland in enkele vakantiehuizen en groepsaccommodaties zorgverlening tijdens uw vakantie in Nederland ook mogelijk.

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis dat over de juiste aanpassingen en hulpmiddelen beschikt en waar u gebruik kunt maken van een privézwembad, een sauna, een jacuzzi/hot tub of een bubbelbad?

Ook dan hebt u bij ons een ruime keuze in Nederland en diverse andere vakantielanden.
In de Belgische Ardennen kunt u bijvoorbeeld een luxe aangepaste 26-persoons villa of voor 30 personen met een eigen sauna huren, waar ook nog eens 5 honden zijn toegestaan.

Want ook voor aangepaste hondvriendelijke vakantiehuizen hebt u bij ons in veel vakantielanden een ruime keuze.
Zo kunt u bijvoorbeeld in Frankrijk een aangepaste 15-persoons boerderij huren, waar 1 hond is toegestaan en een prachtige luxe vakantievilla voor 12 personen met een lift, waar 2 honden mee mogen komen.

Het is ook mogelijk een aangepaste vakantie in Nederland op een vakantiepark te boeken, zelfs een luxe 20-persoons groepsaccommodatie met een platformlift en een privézwembad is dan beschikbaar.

Heel populair is het huren van een aangepast vakantiehuis dat vlak bij het strand, aan de kust, in de duinen of aan zee is gelegen en ook daarin heb u bij ons volop keuze.


Voor de meeste aangepaste vakantiehuizen geldt dat ze rolstoelvriendelijk zijn en er hulpmiddelen aanwezig zijn.
Deze hulpmiddelen kunnen echter zeer beperkt zijn.
Het boeken van een aangepaste vakantie betekent daarom niet dat een beperkt aangepast vakantiehuis voor iedere gehandicapte, rolstoelgebruiker of mindervalide geschikt is.

Gelukkig zijn er aangepaste vakantiehuizen en bungalows via deze website te huur die goed zijn aangepast voor gehandicapten en geschikt zijn voor een aangepaste vakantie voor bijna iedereen die afhankelijk is van goede aanpassingen zoals een hoog-laag bed, een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje, een verhoogd toilet met beugels, een douchebrancard of een speciaal mindervalidenbad, een rolstoelvriendelijk aanrecht in de keuken en een tillift.

Het is aan te raden om ruim op tijd op zoek te gaan naar een aangepast vakantiehuis of een voor mindervaliden geschikte groepsaccommodatie, maar indien u op zoek bent naar een voordelige aangepaste accommodatie en u niet vast zit aan een bepaalde vakantieperiode, dan zijn er ook mogelijkheden om voor een lastminute periode te boeken.


Boek nu een aangepast vakantiehuis, aangepaste villa of bungalow voor een heerlijke en vooral zorgenloze aangepaste vakantie.