Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Aangepaste vakantiebungalow in Nederland

Aangepaste bungalows.
Bent u op zoek naar een aangepaste bungalow?

Op deze website met aangepaste vakantiehuizen vindt u 200 aangepaste bungalows, villa's, appartementen en groepsaccommodaties die zijn aangepast voor personen met een fysieke beperking, mindervaliden, rolstoelgebruikers en gehandicapten.
Veel van onze aangepaste bungalows zijn ook geschikt voor iemand die wel kan lopen, maar daarbij een rollator nodig heeft of iemand die geen trappen meer kan lopen.

Er zijn in Nederland aangepaste bungalows te huur voor 2, 4, 6, voor 8 personen en 10 personen.

Het is echter ook mogelijk een aangepaste bungalow of groepsaccommodatie voor een grote groep te huren, bijvoorbeeld voor 14, 18, 20, 24 personen of zelfs voor 30 tot 32 personen, voor 34 en 36 personen, voor 40 personen en voor 46 personen.

Binnen ons aanbod met aanepaste vakantiehuizen, kunt u ook kiezen voor een luxe vakantiebungalow, waar u de beschikking over een privézwembad, een jacuzzi, een bubbelbad/hot tub of een sauna hebt.

Zoekt u een aangepaste bungalow die ook hondvriendelijk is?
U hebt bij ons volop keuze in aangepaste huizen in Nederland waar 1 hond is toegestaan en waar 2 honden, 3 honden, 4 honden of ook wel 5 honden mee mogen komen.

De meeste aangepaste bungalows die wij kunnen bieden liggen in Zeeland, Zuid-Limburg, Drenthe, Gelderland, Overijssel, Friesland, Noord-Holland en Zuid-Holland.
Een groot deel van deze aangepaste bungalows in Nederland bevindt zich op mooi gelegen bungalowparken of vakantieparken.

De meeste aangepaste vakantiebungalows, huisjes en villa's liggen op bijzondere en verrassende plekken, bijvoorbeeld aan een meer, vlak bij het strand, in de duinen of aan zee, midden in een weiland, bij een gezellige stad of in de buurt van een natuurgebied en zijn ideaal voor een familieweekend, een vakantie met zijn 2-en of met een grote groep, een vrienden- of vriendinnenweekend, een bedrijfsuitje, een zakelijk verblijf met overnachtingen of een retraite.


In veel aangepaste vakantiehuizen in Nederland zijn in ieder geval beugels in het toilet en de douche aanwezig. Vaak is het een rolstoeltoegankelijke douche of een inloopdouche en is er ook een douchestoeltje of een douchekrukje beschikbaar.
In een enkele zeer goed aangepaste bungalow, villa of groepsaccommodatie in Nederland is ook een hoog-laag bed en soms zelfs een tillift en een douchebrancard of een rolstoelvriendelijk aanrechtblad in de keuken aanwezig.
Er zijn ook vakantieparkeigenaren en particuliere huiseigenaren die er aan gedacht hebben om in de speciale aangepaste slaapkamer een papegaai boven het hoog-laagbed te installeren.
In sommige aangepaste appartementen of groepsaccommodaties met meerdere verdiepingen is ook een (rolstoel)lift aanwezig.

Wanneer u niet aan een bepaalde aankomst- en vertrekdatum bent gebonden, is eventueel een boeking in een last minute periode een mogelijkheid om een voordelig aangepaste vakantiebungalow te huren.