Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

informatie

Betrouwbaar en Servicegericht!

Aangepaste vakantiehuizen.nl is een website van A Vakanties.
​A Vakanties heeft meer dan 20 websites en 1.000.000 bezoekers per jaar.
​Wij hebben meer dan 40.000 vakantiehuizen, groepsaccommodaties, chalets, appartementen, familievilla's en vakantiebungalows, allemaal gelegen op mooie en bijzondere plekken in 18 landen.
​Alle huizen op deze website beschikken over in ieder geval een slaapkamer en een badkamer op de begane grond.
​Vooral binnen ons aanbod in Nederland, België en Duitsland zijn er familiebungalows, groepsaccommodaties  en vakantiehuizen met speciale aanpassingen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, zoals beugels in het toilet en de badkamer, een rolstoeltoegankelijke douche of inloopdouche, een douchestoeltje, een in hoogte verstelbaar bed, een tillift en een bedpapegaai.  
Hier vindt u dat leuke strandhuisje aan zee, die mooie luxe villa met privézwembad en eigen sauna, de complete vergaderlocatie, die gezellige groepswoning waar een weekend lang de hele familie in past, de ideale feestlocatie, het romantische kasteel voor de perfecte trouwlocatie en dat robuuste chalet waar ook uw honden mee mogen.
Wij staan voor goede service en betrouwbaarheid.


Mooie en gezellige vakantiehuizen

Direct online boeken bij de aanbieder

Nog meer keuze in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland vindt u hier.
​​

Op deze website vindt u aangepaste vakantiehuizen, groepsaccommodaties, familievilla's en bungalows voor mindervaliden, rolstoelgebruikers, gehandicapten of ouderen die afhankelijk van een rollator zijn.
​Een aangepaste vakantie vraagt immers ook om een aangepast vakantiehuis.
U kunt bij ons een aangepast vakantiehuis boeken van 2 tot 60 personen.

U vindt op onze website zeer goed aangepaste vakantiehuizen met brede doorgangen voor personen die gebruikmaken van een (elektrische)rolstoel, scootmobiel of rollator.
​Binnen ons aanbod met volledig aangepaste vakantiehuizen bevinden zich enkele locaties met hoog-laag bedden, een tillift, een aangepast toilet met beugels en een aangepaste badkamer met rolstoeltoegankelijke douche met beugels en een douchestoeltje.
U komt op onze website ook diverse accommodaties tegen, die maar heel beperkt zijn aangepast.
Deze vakantiehuizen zijn dan alleen drempelvrij en beschikken wel over tenminste 1 slaapkamer en 1 badkamer op de begane grond, die niet over speciale aanpassingen zoals beugels bij het toilet en in de douche beschikken.
Onze ervaring is echter dat deze zeer beperkt aangepaste vakantiehuizen toch voor veel personen met een lichte beperking al geschikt zijn.