Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

vakantiewoning mindervaliden

Vakantiewoningen voor mindervaliden.

Vakantiewoning voor mindervaliden?  Op deze website vindt u meer dan 500 vakantiewoningen voor mindervaliden. U kunt onder andere een vakantiewoning voor mindervaliden huren in Nederland zoals in Brabant, Zuid-Limburg, Friesland, Zeeland, Gelderland en Overijssel. 

In principe kunt u in iedere provincie in Nederland via deze website een vakantiewoning voor mindervaliden huren. Behale in Nederland kunt u vakantiewoningen voor mindervaliden ook huren in de Ardennen, Frankrijk, Duitsland, Italië en Portugal. Hierbij is het ook mogelijk dat u een luxe vakantiewoning voor mindervaliden met WIFI internet huurt.  Ook is het mogelijk een mindervaliden vakantiewoning te huren met sauna en zwembad evenals vakantiewoningen voor mindervaliden waar huisdieren welkom zijn.  U huurt iedere vakantiewoning voor mindervaliden online.

Website voor huren vakantiewoning voor mindervaliden":  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Wanneer is een vakantiewoning een vakantiewoning voor mindervaliden?

Een vakantiewoning voor mindervaliden op onze website voldoet aan een aantal criteria:

-zo is een vakantiewoning voor mindervaliden tenminste rolstoelvriendelijk en dus toegankelijk voor rolstoelgebruikers

-in veel gevallen is een vakantiewoning voor mindervaliden niet alleen geschikt voor rolstoelgebruikers maar ook voor mensen met een bepaalde fysieke beperking

-zo zijn er aangepaste vakantiewoningen te huur met hoog/laag bedden, aangepaste badkamers, toiletten en slaapkamers en kunnen er bepaalde hulpmiddelen voor een bepaalde aangepaste vakantiewoning georgansieerd wordeng

-in bepaalde gevallen regelen de eigenaren van particuliere vakantiewoningen voor minder validen zorg.

ruim 100 vakantiewoningen voor mindervaliden in Nederland te huur.

Indien u een luxe of goedkope vakantiewoning voor mindervaliden zoekt, heeft u de grootste kans deze te vinden in Nederland.  Wij hebben namelijk in Nederland meer dan 100 aangepaste vakantiewoningen en groepsaccommodaties voor mindervaliden te huur.

Hieronder ook luxe vakantiewoningen voor mindervaliden met gebruik van een zwembad.

Een aantal vakantiewoningen voor mindervaliden in Nederland zijn goed aangepast voor mensen met een zware fysieke beperking of gehandicapten. In deze aangepaste vakantiewoningen bevindt zich een tillift en hoog/laag bed.  Bij de omschrijving van iedere vakantiewoning voor mindervaliden in Nederland staat meestal vermeld op welke wijze de vakantiewoning is aangepast en of er een tillift of douche brancard geplaatst kan worden.

Dit is met name het geval indien de betreffende vakantiewoning voor mindervaliden op een Roompot vakantiepark ligt.  Roompot Vakantieparken heeft via haar organisatie RP Care van alle vakantieparken in Nederland in kaart gebracht welke vakantiewoningen en bungalows geschikt zijn voor een vakantie met mindervaliden of invaliden. Hierbij heeft met ook in kaart gebracht of er in een bepaalde vakantiewoning of bungalow voor mindervaliden hulpmiddelen kunnen worden bijgeplaatst.

Indien u via onze website een vakantiewoning of bungalow voor mindervaliden op een Roompot Vakantiepark wilt huren, vindt u deze informaie van RP Care terug.

Luxe vakantiewoning mindervaliden huren.

Indien u een luxe vakantiewoning voor mindervaliden wilt huren, kunt u binnen ons aanbod 5 sterren of 4 sterren accommodaties zoeken.   Indien een bepaalde vakantiewoning voor mindervaliden 5 sterren heeft wil dit zeggen dat de betreffende vakantiewoning luxe of zeer luxe is.

Luxe vakantiewoningen voor mindervaliden zijn bijvoorbeel vakantiewoningen met sauna, open, haard, zwembad, jacuzzi, WIFI internet.

U kunt bij ons een luxe mindervalide vakantiewoning huren voor bijvoorbeeld 4, 5, 6, 8 of 10 personen maar ook een luxe 12-persoons, 14-persoons of 20-persoons vakantiewoning voor mindervaliden huren, bijvoorbeeld in Nederland, België of Frankrijk.

Veel succes bij het zoeken naar de mooiste vakantiewoning voor mindervaliden.