Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

vakantiehuis | vakantiehuizen voor mindervaliden

Vakantiehuizen voor mindervaliden

Vakantiehuis voor mindervaliden huren?

Via de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl zoekt en boekt u online een vakantiehuis voor mindervaliden in bijvoorbeeld Nederland, België, Italië, Frankrijk of Spanje. Bijvoorbeeld een vakantiehuis voor mindervaliden met zwembad in Nederland.

U kunt op deze website bijvoorbeeld een 2-persoons, 4-persoons of 6-persoons vakantiehuis voor mindervaliden huren maar ook een groot vakantiehuis voor mindervaliden boeken voor bijvoorbeeld 8, 10, 12 of 14 personen.  Wij hebben met name een groot aanbod vakantiehuizen voor mindervaliden in Nederland.

U boekt uw vakantiehuis voor mindervaliden in Nederland online.

Website huren vakantiehuis voor mindervaliden in Nederland of elders in Europa:  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Luxe vakantiehuis voor mindervaliden in Nederland huren.

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis voor mindervaliden in Nederladn?

Wij hebben een groot aanbod luxe vakantiehuizen in Nederland voor mindervaliden te huur.  Huur bijvoorbeeld een mindervaliden vakantiehusi in Nederland, België of Frankrijk met sauna, open haar en WIFI of een luxe en mindervaliden vakantiehuis met privé zwembad.

U huurt ook uw luxe, mindervaliden vakantiehuis, online.

Vakantiehuizen voor mindervaliden in Nederland die gedeeltelijk of volledig aangepast zijn.

Hieronder een aantal voorbeelden van goed aangepaste en gezellige vakantiehuizen voor mindervaliden in Nederland. U zoeke en boekt uw minder validen vakantiehuis in Nederland of elders in Europa online.

Vakantiehuis voor mindervaliden in Drenthe.

Mindervaliden vakantiehuis in Drenthe huren? Wij hebben een groot aanbod mindervaliden vakantiehuizen in Drenthe. Hieronder een voorbeeld van een 4-persoons a 5-persoons vakantiehuis in Drenthe welke goed is aangepast voor mindervaliden.

In Drenthe, Diever, staat een goed aangepast vakantiehuis voor mindervaliden. Dit vakantiehuis heeft een capaciteit van maximaal 6 personen maar kan ook gehuurd worden indien u bijvoorbeeld met 4 of 5 personen bent. Dit aangepaste vakantiehuis voor mindervaliden in Drenthe heeft geen drempels, heeft in de aangepaste slaapkamer een hoog/laag bed met papegaai en een goed aangepaste badkamer voor mindervaliden. Tel daarbij op een verhoogd toilet en brede deuren en verklaard is waarom wij deze aangepaste vakantiewoning in de schijnwerpers plaatsen.

Dit praktische en mooie vakantiehuis voor mindervaliden in Drenthe ligt aan de rand van het Drents Friese Wold, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en zeker van Drenthe.

Informatie vakantiehuis mindervaliden Drenthe:

www.aangepaste-vakantiehuizen.nl/nl/vakantiehuis/nederland/drenthe/diever/VHG-281819/vakantie/2818191410317

Mindervaliden vakantiehuis in Zeeland.

Mindervalide vakantiehuis in Zeeland huren?

In Zeeland, Scharendijke, staat op een aantrekkelijk Roompot Vakantiepark een 8-persoons vakantiehuis voor mindervaliden. Dit aangepaste en mindervaliden vakantiehuis in Zeeland is bedoeld voor maximaal 8 personen maar kan vanzelfsprekend ook gehuurd worden door 4, 5, 6 of 7 personen. U betaalt voor dit vakantiehuis voor mindervaliden in Zeeland dan wel dezelde huurprijs als voor 8 personen maar betaalt dan wel minder toeristenbelasting. Dit vrijstaande vakantiehuis voor mindervaliden in Zeeland ligt op een vakantiepark met zwembad en heeft op de begane grond een aangepaste slaapkamer met één hoog/laag bed en aangrenzende aangepaste badkamer en toilet.

Dit prachtige8-persoons en  aangepaste vakantiehuis voor mindervaliden in Zeeland biedt veel privacy, parkeren doet u bij het vakantiehuis. 

Indien u een aangepast en mindervaliden vakantiehuis in Zeeland zoekt voor 5, 6, 7 of 8 personen, is dit een aanrader.

Informatie:  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl/nl/vakantiehuis/nederland/zeeland/scharendijke/VHG-291232/vakantie/2912321409157

Vakantiehuis voor mindervaliden in Limburg.

Op zoek naar een mindervaliden vakantiehuis in Limburg?

In Weert staat op een aantrekkelijk vakantiepark een 6-persoons mindervaliden vakantiehuis.

Dit sfeervolle en comfortabele vakantiehuis voor 6 personen in Limburg is zeer geschikt vooor een vakantie met mindervaliden.

Deze mindervaliden vakantiewoning beschikt over 3 slaapkamers en er is ruimte voor hoog/laag bedden, een tillift en andere hulpmiddelen die een vakantie voor mindervaliden prettig kunnen maken. Op het betreffende vakantiepark in Limburg zijn meer praktische en fijne vakantiehuizen en bungalows voor mindervaliden te huur.

U parkeert uw auto op een eigen parkeerplaats die bij het vakantiehuis hoort.

Informatie: www.aangepaste-vakantiehuizen.nl/nl/vakantiehuis/nederland/limburg/weert/VHG-291395/vakantie/2913951408187

Vakantiehuis voor mindervaliden met zwembad huren?

Bent u op zoek naar een vakantiehuis welke geschikt is voor mindervaliden en wilt u lekker zwemmen tijdens uw vakantie?  

Het is ook mogelijk een vakantiehuis of bungalow voor mindervaliden op een vakantiepark met zwembad te huren.  U kunt dan tijdens uw vakantie met andere gasten gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad.

Daarnaast is het ook mogelijk een minder validen vakantiehuis, bungalow of villa met privé zwembad te huren, ook indien u een minder validen vakantiehuis voor uzelf of voor een grote groep zoekt met verwarmd binnen zwembad.

Zie voor vakantiehuizen, bungalows en villa's met privé zwembad:  www.vakantiehuizen-prive-zwembad.nl

Groot aanbod vakantiehuizen voor mindervaliden door heel Nederland.

Vakantiehuis voor mindervaliden in Nederland huren?

De voorbeelden hierboven waren slechts enkele voorbeelden van aantrekkelijke vakantiehuizen voor mindervaliden in Drenthe, Zeeland en Limburg.

Wij hebben door heel Nederland heen goed aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden te huur.

Mindervaliden vakantiehuizen in heel Nederland te huur.

Of u nu een 4-persoons, 6-persoon of 8-persoons  mindervaliden vakantiehuis in Brabant, Zuid-Holland of  Noord-Holland zoekt.

Of een 10-persoons of 12-persoons mindervaliden vakantiehuis in Zeeland of Zuid-Limburg,

wij hebben het ideale, mindervaliden vakantiehuis in Nederland te huur.