Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

vakantiehuis voor gehandicapten

Vakantiehuis voor gehandicapten huren.

Heeft u een lichamelijke beperking of een handicap en wilt u op vakantie?

Op zoek naar een vakantiehuis welke geschikt is voor een vakantie gehandicapten?

Een vakantiehuis voor gehandicapten huurt u bij A Vakanties. Wij hebben meerdere websites met daar op een uniek aanbod vakantiehuizen voor gehandicapten.

Op de website aangepaste vakantiehuizen.nl vindt u een groot aanbod vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten. Voor een fijne gehandicapten vakantie. U vindt deze vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapen in nagenoeg alle landen van Europa maar met name in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië vindt u het grootste aanbod vakantiehuizen, bungalows en groepsverblijven voor gehandicapten en mensen met een lichtere lichamelijke beperking.

U kunt ieder vakantiehuis of bungalow voor gehandicapten online en met actuele beschikbaarheid boeken. Zo vindt u altijd een vakantiehuis voor gehandicapten welke past bij uw lichamelijke beperking en vrij is in de door u gewenste vakantie periode. 

U zoek en boekt uw vakantiehuis voor gehandicapten via onze website:  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Vakantiehuizen van reisorganisaties en particuliere vakantiehuizen.

Ons aanbod vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten is afkomstig van reisorganisaties zoals Roompot Vakantieparken, Belvilla vakantiehuizen en particuliere aangepaste vakantiehuizen en bungalows. Omdat wij dus een aanbod gehandicapten vakantiehuizen en bungalows van zowel professionele reisorganisaties als particuliere eigenaren op onze website aangepaste vakantiehuizen.nl hebben staan, is de kans groot dat u bij ons uw ideale vakantiehuis voor gehandicapten vindt voor uw vakantie. Ook op vakantieparken die zijn ingesteld op vakanties voor gehandicapten en mensen met een lichtere lichamelijke beperking. U boekt bij ons dus een particulier vakantiehuis of bungalow voor gehandicapten of een aangepaste accommodatie via één van de genoemde reisorganisaties.

Roompot RP Care, zorg en vakantie voor gehandicapten 

Vakantiehuis voor gehandicapten huren met zorg?

Speciale aandacht verdient RP Care van Roompot Vakantieparken. Op de website www.rpcare.nl van Roompot Vakantieparken vindt u informatie over de aangepaste vakantiehuizen en vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten die te boeken zijn op de vakantieparken van Roompot in met name Nederland. Roompot Vakantieparken is er zich van bewust dat binnen het vakantie segment mindervaliden en gehandicapten een bijzondere doelgroep zijn en om extra aandacht en een andere benadering vragen. U huurt bij Roompot een vakantiehuis voort gehandicapten met extra aandacht en zorg.

Daarom biedt Roompot Vakantieparken ten aanzien van haar aangepaste bungalows en vakantiehuizen op haar mindervaliden en gehandicapten vakantieparken extra informatie aan over de accommodaties en de vakantieparken. Daarnaast biedt Roompot Vakantieparken zorg aan tijdens uw vakantie op één van de Roompot Vakantieparken. U kunt ieder vakantiehuis voor gehandicapten op de Roompot Vakantieparken online zoeken en boeken via deze website aangepaste-vakantiehuizen.nl .

Voorbeelden van Roompot vakantieparken voor gehandicapten.

U vindt de vakantieparken voor gehandicapten van Roompot Vakantieparken met zorg ook op onze website vakantieparken. Enkele bekende Roompot Vakantieparken met een aanbod vakantiehuizen voor gehandicapten zijn: De Katjeskelder in Brabant, Vakantiepark Hunzedal in Drenthe, Resort Arcen in Limburg en Hof Domburg in Zeeland. Deze vakantieparken zijn gespecialiseerd in vakantie accommodaties voor gehandicapten. U huurt op deze vakantieparken online een vakantiehuis voor gehandicapten.

Bij RP Care van Roompot Vakantieparken weten ze precies welke gehandicapten faciliteiten de bungalows en vakantiehuizen op de parken hebben en welke hulpmiddelen er in een bepaalde accommodatie wel of niet aanwezig zijn. Tegen bijbetaling kan het bijplaatsen van bijvoorbeeld een tillift of hoog/laag bed bijbesteld worden. Dit gaat via externe thuiszorg organisaties.  Ook is het mogelijk om via RP Zorg en haar partners vakantie zorg te bestellen op uw vakantie adres, bijvoorbeeld op uw gehuurde vakantiehuis voor gehandicapten.

U huurt een vakantiehuis voor gehandicapten op een Roompot vakantiepark via één van onze websites.

Verzorgde vakanties voor gehandicapten.

Wij bieden geen verzorgde vakanties voor gehandicapten aan, we verhuren slechts aangepaste vakantiehuizen en bungalows. We beheren echter wel websites waar u verzorgde vakanties voor gehandicapten en minder validen kunt boeken. Eén van deze websites is http://www.vakantie-mindervaliden.startpagina.nl

Hier vindt u gespecialiseerde reisorganisaties die verzorgde reizen en vakanties aanbieden voor gehandicapten en mensen met een beperke lichamelijke beperking

Ook voor het huren van een 4-persoons, 6-persoons, 8-persoons of 10-persoons vakantiehuis voor gehandicapten in Nederland, België of Frankrijk.

Onze website rolstoelvriendelijk vakantiehuis.

Middels onze website www.rolstoelvriendelijk-vakantiehuis.nl verhuren wij 2 zeer goed aangepaste vakantiehuizen voor gehandicapten in Limburg. Deze aangepaste accommodaties zijn eigendom van een stichting welke zich tot doel heeft gesteld mensen met een handicap een fijne vakantie aan te bieden. De huurprijzen van deze goed aangepaste vakantiehuizen in Limburg zijn dan ook relatief laag.

U boekt een vakantiehuis voor gehandicapten hier al vanaf 300 euro per week. Deze vakantiehuizen  in de omgeving van Arcen, zijn geschikt voor een gehandicapten vakantie van 6- 8 personen per huis. Ieder vakantiehuis voor gehandicapten heeft hoog/laag bedden, aangepaste badkamers, aangepaste toiletten en rolstoeltoegankelijke slaapkamers. Uiteraard zijn deze aangepaste vakantiehuizen voor gehandicapten ook rolstoel geschikt. Indien u een goedkoop vakantiehuis voor gehandicapten in Nederland en met name in Limburg zoekt, zijn dit aanraders. U boekt uw vakantiehuis voor gehandicapten ook in limburg online.