Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

vakantie met scootmobiel

Scootmobiel en op vakantie?

Steeds meer mensen maken gebruik van een scootmobiel. Vooral ouderen, senioren en mensen met een lichamelijke beperking is een scootmobiel een prima manier om je te verplaatsen. Gelukkig is het ook mogelijk om met de scootmobiel op vakantie te gaan. Ook voor mensen die op vakantie willen gaan en geen opvouwbare of opklapbare scootmobiel hebben. U kunt via onze website een aangepast vakantiehuis of bungalow met scootmobiel huren. U heeft dus de mogelijkheid uw scootmobiel mee te nemen naar uw vakantiehuis of bungalow.

Ook mogelijk scootmobiel, rollator of rolstoel te huren en laten bezorgen op vakantie adres.

Is het voor u niet mogelijk om uw scootmobiel mee naar uw vakantie adres te nemen, dan is het vaak mogelijk om een scootmobiel, rollator, rolstoel of andere hulpmiddel te huren en deze op uw vakantie adres te laten bezorgen. Bij veel thuiszorg organisdaties of organisaties die zich in de meeste zin met zorg of hulpmiddelen bezig houden is dit mogelijk. Wilt u tijdens uw vakantie gebruik maken van een scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel en wilt u dat dit allemaal voor u geregeld wordt?  Neem dan contact op met Comfortzorg, www.comfortzorg.nl   Telefoon van comfortzorg is 0900-2341234.

Comfortzorg is gespecialiseerd in het organiseren van zorg en hulpmiddelen op uw vakantieadres. Met één telefoontje regelt u hulpmiddelen of zorg tijdens uw vakantie. Zo kunt u tijdens uw vakantie beschikken over een scootmobiel, rolstoel, hoog/laag bed, tillift of ander hulpmiddel.

Onze vakantiehuizen en bungalows hebben brede doorgangen.

Indien u met uw scootmobiel, rolstoel of rollator wilt genieten van uw vakantie en een vakantiehuis of bungalow hebt gehuurd, is het belangijk dat de doorgangen in het vakantiehuis of bungalow voldoende ruim zijn en er zo min mogelijk drempels in het aangepaste vakantiehuis zijn. Alle aangepaste vakantiehuizen en bungalows die op onze website staan hebben brede doorgangen en zo min mogelijk drempels.  Ook zijn de vloeren glad zodat u zich tijdens uw vakantie en in het vakantiehuis of bungalow goed met uw scootmobiel, rollator of rolstoel kunt verplaatsen.

De slaapkamer in uw vakantiehuis of bungalow is meestal aangepast.

Indien u een aangepast vakantiehuis of bungalow huurt is de slaapkamer in uw accommodatie in de meeste gevallen ook aangepast. Zo is er voldoende ruimte in de slaapkamer en rond uw bed voor een scootmobiel en kunt u makkelijk met uw scootmobiel, rolstoel of rollator door de ingang van de slaapkamer. Daarnaast staat er in veel aangepaste slaapkamers een verhoogd bed of in een aantal gevallen zelfs een hoog/laag bed. Zo is een vakantie met een scootmobiel ook hier mogelijk. Bij ieder aangegepaste bungalow of vakantiehuis staat vermeld wat de afmeting van de slaapkamer is en of er ruimte is voor een rollator, scootmobiel of rolstoel.

Aangepaste badkamer en toilet.

Indien u lichamelijk beperkt bent, mindervalide of gehandicapt, is her prettig als de badkamer en toilet zijn aangepast. In veel van onze aangepaste bungalows en vakantiehuizen is het toilet aangepast ( verhoogd toilet ) en is de badkamer aangepast. Zo staat er in de badkamer vaak een douche stoel, zijn er beugels, is er ruimte voor een tillift en is de douchekop in hoogte verstelbaar. Bij ieder aangepast vakantiehuis of bungalow staat vermeld op welke wijze de badkamer, douche en toilet zijn aangepast.

Opbergruimte of schuur voor stallen scootmobiel.

Bij veel vakantiehuizen en bungalows heeft u een eigen opbergruimte, schuur of andere stalling. In de meeste gevallen kunt u hier uw scootmobiel, rollator of rolstoel stallen. Zo kunt u ook met rollator een fijne vakantie boeken!