Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

vakantie met rolstoel | rolstoelvakantie

Vakantie met rolstoel

Wilt u een vakantie met rolstoel boeken?

Indien u een vakantie met rolstoel wilt boeken dan kunt u via deze website een rolstoelvriendelijk vakantiehuis huen.

U kunt ook een vakantie met rolstoel boeken indien u op zoek bent naar een rolstoelvriendelijke vakantiewoning of bungalow

Een vakantie met rolstoel in een rolstoelvriendelijke bungalow of villa op een vakantiepark, in een hotel of bij een particulier? Op de website aangepaste vakantiehuizen vindt u veel informatie over een vakantie met rolstoel. U vindt hier meer dan 400 rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, vakantiewoningen, bungalows en villa's. U boekt uw vakantie met rolstoel via deze website online. Ook indien u een vakantie met rolstoel op een rolstoelvriendelijk vakantiepark of bungalowpark wilt boeken. Hieronder vindt u meer informatie over een rolstoelvriendelijke vakantie en de mogelijkheden om een vakantiehuis, vakantiewoning of bungalow met rolstoel te huren.

Website zoeken en boeken rolstoel vriendelijk vakantiehuis of bungalow:  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Vakantie met rolstoel op vakantiepark of bungalowpark.

Bungalow of vakantiewoning met rolstoel op vakantiepark huren.

Wilt u uw vakantie met rolstoel op een vakantiepark doorbrengen?

Veel mensen met een lichamelijke beperking of handicap geven er de voorkeur aan om een rolstoelvriendelijke vakantiewoning, vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark te huren. Op een vakantiepark kunt u het hele jaar door een vakantie met rolstoel boeken en vaak kunt u op het vakantiepark zelf een rolstoel huren.

Hierbij is het wel van belang dat de vakantiewoning of bungalow echt geschikt is voor een vakantie met rolstoel ( of rollator ).  Er mogen dus geen drempels zijn.

Ook is het van belang dat het vakantiepark of bungalowpark zelf ingericht is voor een rolstoel vakantie. Indien u met de rolstoel op vakantie wilt gaan en de voorkeur geeft aan een rolstoelviendelijk accommodatie op een vakantiepark of bungalowpark wilt u niet alleen dat uw vakantiewoning of bungalow goed rolstoeltoegankelijk is maar ook het vakantiepark. Want wat als u met uw rolstoel boodschappen gaat doen en de supermarkt is niet rolstoeltoegankelijk of als u uit wilt eten in het restaurant van het park en de deuropening te smal is voor een rolstoel? Een aantal vakantieparken in met name Nederland is zo ingericht dat een vakantie met een rolstoel op een dergelijk park geen enkel probleem is.

Met name een aantal Roompot Vakantieparken is goed aangepast voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.

RP Care van Roompot informeert over een vakantie met een rolstoel, de aangepaste vakantieparken en bungalows van Roompot Vakantieparken, de mogelijkheden van zorg en het bestellen van extra hulpmiddelen tijdens uw verblijf met een rolstoel op één van de rolstoelvriendelijke vakantieparken of bungalowparken van Roompot. 

Vissen tijdens uw vakantie met rolstoel.

Op een aantal vakantieparken is het mogelijk om op dit park vanuit een rolstoel te vissen. Op deze vakantieparken is een visvijver aanwezig of een vismogelijkheid in de directe omgeving van het vakantiepark. Heeft u interesse in een visvakantie en wilt u een aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalow of vakantiewoning huren op een vakantiepark met vismogelijkheid? Neemt u dan contact met ons op.

U kunt tijdens uw vakantie met rolstoel in een aantal gevallen vanuit uw aangepaste bungalow vissen.

Uw hond mee op vakantie

Bent u afhankelijk van een hulphond of wilt u 1 of 2 honden mee naar uw rolstoel vakantie accommodatie nemen? Op een aantal rolstoelvriendelijke vakantieparken zijn 1 of 2 honden toegestaan. Bij een aantal rolstoel vriendelijke particuliere vakantiehuizen kunt u zelfs met 3 of 4 honden op vakantie.

Zo kunt u een vakantie met rolstoel boeken met 1 of 2 honden.

In welke landen kunt u een vakantie of vakantiehuis met rolstoel boeken via deze website?

Wilt u met uw rolstoel op vakantie naar het buitenland?

Op deze website aangepaste-vakantiehuizen.nl kunt u een vakantiehuis, vakantiewoning of bungalow met rolstoel boeken in de meeste landen van Europa. Met name in Italië, Frankrijk, Spanje, België en Duitsland is er een aantrekkelijk aanbod aangepaste en rolstoel vriendelijke vakantiehuizen en bungalows te huur. Ook grote vakantiehuizen in het kader van een familieweekend of familiereünie bijvoorbeeld. In Nederland vindt u het grootste aanbod vakantiehuizen en bungalows voor een rolstoelvakantie. U kunt dus in heel Europa een vakantie met rolstoel boeken.

Rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie huren.

Er zijn relatief veel grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties te huur die zijn aangepast voor mindervaliden en geschikt zijn voor een rolstoel vakantie. U vindt een aangepaste groepsaccommodatie of groot vakantiehuis met rolstoel faciliteiten het eenvoudigst op onze website unieke groepsaccomodaties.

U kunt dus ook met een grote groep een vakantie met rolstoel boeken.