Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

vakantie met rollator

Aangepaste vakantiehuizen, ook voor mensen met een rollator.

Heeft u een rollator of rolstoel en wilt u met vakantie?" Boek een drempelvrij vakantiehuis of bungalow. Op de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl vindt u een groot aanbod vakantiehuizen die zeer geschikt zijn voor een vakantie met rollator. En in deze vakantiehuizen kunt u niet alleen goed met een rollator, rolstoel of scootmobiel uit de voeten. Deze vakantiehuizen zijn ook nog eens aangepast voor mensen die niet zo goed meer ter been zijn ( bijvoorbeeld senioren ) en afhankelijk van een rollator of rolstoel zijn. Zo zijn deze vakantiehuizen niet alleen geheel of gedeeltelijk drempelvrij maar is ook vaak de douche, badkamer en het toilet aangepast. Voor bijvoorbeeld senioren, minder validen, gehandicapten en mensen met een lichamelijke beperking of functie beperking. Zoek en boek een vakantiehuis waarin u met uw rollator of rolstoel een vakantie kunt vieren. Bij ons kunt u een rolstoelvriendeljk vakantiehuis of bungalow boeken of uw rollator mee op vakantie nemen in bijvoorbeeld Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Vakantiehuis met aangepaste badkamer of douche.

Veel van onze vakantiehuizen en bungalows zijn drempelvrij en hebben een aangepaste badkamer of douche. Zo staat er in deze aangepaste accommodaties vaak een douche stoel, heeft de badkamer of douche geen drempels en zitten er in de badkamer of douche beugels om je aan vast te houden. Als de badkamer of douche groot genoeg is, is deze met de rollator of rolstoel toegankelijk.

Gladde vloeren en uw vakantie met de rollator.

Indien u zicht tijdens uw vakantie in het vakantiehuis of de bungalow met uw rollator of rolstoel makkelijk wilt verplaatsen, is een gladde vloer belangrijk. De meeste van onze aangepaste vakantiehuizen en bungalows hebben een gladde vloer ( in ieder geval geen hoogpolige vloerbedekking ). U kunt zich tijdens uw vakantie in een dergelijk vakantiehuis met uw rollator of rolstoel makkelijk verplaatsen.

Verhoogd toilet met handgrepen.

De meeste van onze vakantiehuizen en bungalows hebben een verhoogd toilet en handgrepen om u aan vast te houden. Zo kunt u makkelijk vanuit uw rollator of rolstoel het toilet bezoeken en veilig op vakantie gaan.

Aangepaste vakantie met rollator op vakantiepark.

Wilt u een vakantie met uw rollator of rolstoel op een vakantiepark boeken?  De bungalows en vakantiehuizen die wij op vakantieparken verhuren zijn allemaal geschikt voor een vakantie met een rollator of rolstoel. U zoekt en boekt een aangepaste vakantiewoning of bungalow op een vakantiepark door op onze website te zoeken op aangepaste accommodaties op vakantieparken. In de meeste vakantieparken bent u ook met uw rollator of rolstoel in het restaurant of de supermarkt welkom.

Uw hond mee op vakantie?

Zonder uw hond gaat u natuurlijk niet op vakantie. Gelukkign kunt u bij ons een vakantiehuis of bungalow huren waar uw hond welkom is en waar voldoende ruimte is voor een vakantie met een rollator of een rolstoel.  Zie ook onze website www.vakantie-met-hond.be

Last minute vakantiehuis met rollator of rolstoel boeken?

Wilt u een last minute vakantie boeken en gaat de rolstoel of rollator mee?  U kunt bij ons tot een paar dagen voor vertrek nog een last minute vakantiehuis of bungalow met rollator of rolstoel boeken!