Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

rolstoelvriendelijke vakantie

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

Rolstoelvriendelijke vakantie?  

Indien u een rolstoelvriendelijke vakantie wilt boeken, heeft u de juiste website gevonden.

U kunt een hier een rolstoelvriendelijke vakantie boeken. Huur bijvoorbeeld een rolstoelvriendelijke bungalow of rolstoelvriendelijk vakantiehuis, bijvoorbeeld in Nederland of België.Voor een rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland, België of elders in Europa. Voor een vakantie met rolstoel.

Op onze website vindt u meer dan 300 rolstoelvriendelijke vakantiehuizen en bungalows, ideaal voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

U kunt onder andere een rolstoelvriendelijke vakantie boeken in een aangepast vakantiehuis of aangepaste vakantiebungalow in Nederland, België, Frankrijk, Italië en nagenoeg alle landen van Europa.  Op de website zijn onder andere rolstoelviendelijke vakantie huizen en bungalows te huur voor 2, 4 en 6 personen.  Maar ook voor een rolstoelvriendelijke vakantie voor bijvoorbeeld 8, 10, 12 of 20 personen zijn er volop mogelijkheden.  

Er zijn namelijk ook grote vakantiehuizen en mindervaliden bungalows te huur die geschikt zijn voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

Bijvoorbeeld een rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland of Italië.

Ga nu naar onze website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl en boek een aangepast vakantiehuis of aangepaste bungalow voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

Rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland boeken.

Indien u een rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland wilt boeken en op zoek bent naar een vakantiehuis of bungalow welke geschikt is voor een vakantie met rolstoel, heeft u via onze website volop keuze. Er zijn in Nederland ongeveer 100 aangepaste vakantiehuizen en bungalows beschikbaar die geschikt zijn voor een rolstoelvriendelijke vakantie. Deze vakantiehuizen en bungalows hebben geen of nauwelijks drempels en voldoende ruimte voor een vakantie met rolstoel.

Zo kunt u via onze website bijvoorbeeld een 4-persoons vakantiehuis of 6-persoons mindervaliden bungalow in Zeeland of Brabant huren voor een rolstoelvriendelijke vakantie of een 8-persoons aangepaste vakantiewoning in Zuid-Holland, Drenthe of Limburg.  In een aantal rolstoelvriendelijke vakantiehuizen en bungalows in Nederland zijn honden welkom zodat u een rolstoelvriendelijke vakantie met hond in Nederland kunt boeken.

Daarnaast is het mogelijk een aangepast vakantiehuis of mindervaliden bungalow in Nederland te huren met zwembad zodat er tijdens de rolstoelvakantie in Nederland gezwommen kan worden.  Ook is het mogelijk een rolstoelvriendelijke vakantie aan de Nederlandse kust te boeken, bijvoorbeeld een rolstoelvriendelijke vakantie op Texel, Zeeland of Noord-Holland. U boekt uw vakantie met rolstoel online.

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen Nederland

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in Limburg.

Wilt u genieten van een rolstoelvriendelijke en goedkope vakantie in Limburg?  In de omgeving van Arcen ( Noord-Limburg ) verhuren wij 2 zeer rolstoelvriendelijke en aangepaste vakantiehuizen die ieder geschikt zijn voor 8 personen.  Deze rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in Limburg zijn goedkoop en zeer aantrekkelijk.

U kunt hier dus, in Limburg,  met 8 of 16 personen een rolstoelvriendelijke en goedkope vakantie boeken!

Info: www.rolstoelvriendelijk-vakantiehuis.nl

Rolstoelvriendelijke vakantie in België boeken.

Het is ook in België en met name de Ardennen mogelijk een rolstoelvriendelijke vakantie te boeken. Een vakantie met rolstoel in een aangepast vakantiehuis in de Ardennen is een feest, temeer omdat er ook luxe vakantiehuizen met rolstoel in de Ardennen te huur zijn.

In België verhuren we meer dan 50 rolstoelvriendelijke vakantiehuizen en bungalows, variërend voor 2 personen tot en met 30  personen. Het is in België en Nedeland mnogelijk om met een grote groep te genieten van een rolstoelvriendelijke vakantie want er zijn grote vakantiehuizen in Nederland en België te huur die geschikt zijn voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

U zoekt en boekt uw aangepast vakantiehuis of mindervaliden bungalow, voor een rolstoelvriendelijke vakantie in België,  online.

Rolstoelvriendelijke vakantie in Duitsland, Italië of Frankrijk boeken.

Het is ook mogelijk om in Duitsland, Italië en Frankrijk een rolstoelvriendelijke vakantie te boeken. Ook met hond en met een zwembad.

U kunt via onze website in Duitsland, Italië en Frankrijk vakantiehuizen en bungalows huren die goed rolstoeltoegankelijk zijn en drempelvrij zijn. Ideaal voor een vakantie met rolstoel.

Wij wensen u een fijne rolstoelvriendelijke vakantie toe.