Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

mindervaliden vakantiehuisjes

Mindervaliden vakantiehuisjes.

Mindervalide en op zoek naar een mindervaliden vakantiehuisje?   Bijvoorbeeld een mindervaliden vakantiehuisje in Nederland?

Op onze website aangepaste vakantiehuizen staat een groot en divers aanbod mindervaliden vakantiehuisjes.  Onder andere luxe mindervaliden vakantiehuisjes en goedkope mindervaliden vakantiehuisjes ( die meestal wat minder luxe zijn ). Ook mindervaliden vakantiehuisjes voor een familie vakantie of vakantie met vrienden.

U zoekt en boekt uw mindervaliden vakantiehuisje via onze website online!  Kies uit 200 mindervaliden vakantiehuisjes

Of u nu op zoek bent naar een mindervaliden vakantiehuisjes in Zeeland, Friesland, Noord-Brabant of Gelderland, de leukste mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland vindt u hier, op deze website.  Ook mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland op Texel en aan de kust.  Behale mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland hebben we ook een aantrekkelijk aanbod aangepaste vakantiehuisjes in Frankrijk, België, Italië, Duitsland, Spanje, Tsjechië, Kroatië en andere vakantie landen.  Ook mindervaliden vakantiehuisjes met zembad en op vakantieparken te huur.

Bezoek nu onze website aangepaste vakantiehuizen en bekijk ons aanbod mindervaliden vakantiehuisjes. 

Website boeken mindervaliden vakantiehuisje:  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Kindvriendelijke vakantiehuisjes voor mindervaliden.

Bent u op zoek naar een mindervalide vakantiehuisje dat kindvriendelijk moet zijn?

Veel van onze mindervaliden vakantiehuisjes zijn kindvriendelijk.  In deze kindvriendelijke vakantiehuisjes staat vaak een kinderbedje, kinderstoel en box.  Daarnaast beschikken deze mindervaliden vakantiehuisjes vaak over een tuin en terras met speeltoestellen en is ook de omgeving geschikt voor een vakantie met kinderen.

Tip:  Mindervaliden vakantiehuisjes op vakantieparken zijn vaak geschikt voor een vakantie met kinderen.  Op veel vakantieparken is een speeltuin en soms zelf een indoor speeltuin aanwezig.  Daarnaast staan een aantal van onze mindervaliden vakantiehuisjes vaak op een vakantiepark met zwembad en is er voor de kleintjes een apart peuterbad of kleuterbad.  En tenslotte is een restaurant op een vakantiepark of bungalowpark met mindervaliden vakantiehuisjes prettig, zeker als het een familie restaurant is en de prijzen betaalbaar zijn.  

Opmerking:  Als u een mindervaliden vakantiehuisje op een vakantiepark wilt huren, kijk dan wel even of het vakantiepark zelf ook geschikt is voor mindervaliden en of bijvoorbeeld het restaurant en zwembad rolstoeltoegankelijk is! bij de meeste mindervaliden vakantiehuisjes op deze site staat ook informatie over de vakantieparken.

Mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland.

Indien u een mindervalide vakantiehuisje in Nederland wilt huren, heeft u de keuze uit bijna 100 mindervaliden vakantiehuisjes.  Onder andere mindervaliden vakantiehuisjes in Limburg, Friesland, Waddeneilanden, Zeeland, Noord-Limburg en Overijssel.  

De meeste van deze mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland liggen op vakantieparken. In ons aanbod mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland staan echter ook vakantiehuisjes die eigendom zijn van particulieren.  Zie onder andere 2 mindervaliden vakantiehuisjes in Limburg voor 6 a 8 personen welke zeer goed zijn aangepast voor mindervaliden met onder andere hoog/laag bedden en tillift.  Website:  www.rolstoelvriendelijk-vakantiehuis.nl

Mindervaliden vakantiehuisjes op onze startpagina.

Ook op onze startpagina "vakantie mindervaliden" vindt u een groot aanbod vakantiehuisjes voor minder validen,.

Op deze startpagina onder andere mindervaliden vakantiehuisjes in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland.

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten.

Indien u een mindervalide vakantiehuisje hebt geboekt, is het wellicht verstandig een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.  

Indien u onverhoopt het gehuurde minder valide vakantiehuisjes moet annuleren door bepaalde omstandighedenj zoals ernstige ziekte of ongeval, kunt u het geboekte vakantiehuisje voor minder validen annueren en krijgt u, als uw claim gehonoreerd wordt, de verschuldigde annuleringskosten terug.

U kunt deze kortlopende annuleringsverzekering online afsluiten, doet u dit voor de meest optimale dekking bij voorkeur binnen 7 dagen nadat u een vakantiehuisje geboekt hebt.

Mindervaliden vakantiehuisjes voor groepen.

Indien u een mindervaliden vakantiehuisje voor een groep zoekt, hebben wij diverse mogelijkheden.

Mindervaliden vakantiehuisjes voor groepen ( groepsaccommodaties voor mindervaliden )  zijn te huur in Nederland en heel Europa.  Ook voor grote groepen.