Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

Minder Validenbungalows |minder validenbungalow

Mindervaliden bungalows.

Op zoek naar een mindervaliden bungalow? Bijvoorbeeld een mindervaliden bungalow voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen in Nederland?

Wij hebben 200 mindervaliden bungalows te huur. U kunt een luxe of goedkope mindervaliden bungalow bij ons huren, bijvoorbeeld in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk.

Op de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

 een website van A Vakanties, vindt u meer dan 200 mindervaliden bungalows en vakantiehuizen. 

Deze mindervaliden bungalows zijn rolstoeltoegankelijk, een aantal van deze mindervaliden bungalows en vakantiehuizen is aangepast met zaken als een verhoogd toilet, aangepaste badkamer, tillift en andere relevante zaken die belangrijk zijn bij een vakantie met mindervaliden.

U zoekt en boekt uw mindervaliden bungalow voor bijvoorbeeld 4, 6, 8 of 10 personen in Nederland of elders in Europa online. Ook mindervaliden bungalows voor groepen zijn te huur, bijvoorbeeld in het kader van een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend. 

U boekt uw mindervaliden bungalow online, ook indien voor wat betreft onze mindervaliden bungalows op de bungalowparken.

Luxe mindervaliden bungalow huren.

Op zoek naar een luxe mindervaliden bungalow?  Bijvoorbeeld een luxe mindervaliden bungalow met WIFI, open haard en sauna in Nederland?

Wij hebben ook luxe mindervaliden bungalows te huur.  Bijvoorbeeld luxe mindervaliden bungalows met zwembad en sauna in Nederland, België of Frankrijk.

U boekt uw luxe mindervaliden bungalow online en krijgt dan de huurovereenkomst per e-mail thuisgestuurd. 

Mindervaliden bungalows van Roompot Vakantieparken.

Op onze website treft u ook de mindervaliden bungalows op de Roompot Vakantieparken aan.

Roompot heeft zich de afgelopen jaren gespecilaliseerd in de verhuur van mindervaliden bungalows, vakantiehuizen en villa's en biedt via haar speciale website RP Care goede informatie aan over deze mindervaliden bungalows, de aanpassingen en de afmetingen van de kamers, slaapkamers en dergelijke.

Dit om mindervaliden van dienst te zijn met het huren van een geschikte mindervalide bungalow, vakantiewoning of villa.

A Vakanties werkt voor de verhuur van minder validen bungalows nauw samen met Roompot Vakantieparken en RP Care. Indien u via onze website aangepaste-vakantiehuizen.nl een mindervalide of aangepaste bungalow of villa bij Roompot Vakantieparken boekt, betaalt u dezelfde huurprijs als wanneer u deze minder validen bungalalow rechtstreeks bij Roompot Vakantieparken zou boeken. U ontvangt ook de eventueel van toepassing zijnde kortingen.

Hulpmiddelen bijbestellen.

Mindervalide bungalow gehuurd en hulpmiddelen bijbestellen?

Het kan zijn dat u een mindervaliden bungalow of vakantiewoning hebt gezien, die u zou willen huren maar die voor u niet compleet genoeg is. Bijvoorbeeld omdat er geen hoog/laag bed in de mindervaliden accommodatie staat en dat voor u wel noodzakelijk is. In dat geval en indien de ruimte en indeling in de mindervaliden bungalow het toestaat, kan er ( meestal ) op uw kosten of de kosten van uw zorgverzekeraar ( bij AWBZ indicatie ) een hoog/laag bed of ander hulpmiddel op uw vakantieadres bezorgd worden. Wij werken hierin samen met Comfortzorg. Deze organisatie bemiddelt ook in zorg.  Zie www.comfortzorg.nl

Zo huurt u een minder validen bungalow in Nederland of elders in Europa met hulpmiddelen maar zonder zorg!

Mindervaliden bungalows in Nederland.

Op een aantal Top Vakantieparken in Nederland zijn goed aangepaste mindervaliden bungalows en vakantiehuizen te huur. Bijvoorbeeld in Drenthe, Zeeland, Brabant en Limburg. Ook zijn er via onze website aangepaste particuliere vakantiehuizen en bungalows te huur. Zie ook onze website www.top-vakantieparken.nl

Vakantie met scootmobiel of rolstoeL.

Mindervaliden bungalow met rolstoel of scootmobiel huren?

Wilt u op vakantie met een scootmobiel? Ieder aangepast of mindervaliden vakantiehuis of bungalow welke drempelvrij is, is ook geschikt voor een aangepaste vakantie met een scootmobiel. U kunt uw eigen scootmobiel mee op vakantie nemen of een scootmobiel of ander hulpmiddel huren. Zorgt u er wel voor dat u een reisverzekering hebt afgesloten waarbij uw scootmobiel tijdens uw aangepaste vakantie ook verzekerd is. De meeste van onze minder validen bungalows zijn ook geschikt voor een vakantie met scootmobiel of rolstoel. U huurt uw mindervaliden bungalow die rolstoel toegankelijk is of geschikt voor een vakantie met een scootmobiel natuurlijk ook online,

Lastminute mindervaliden bungalows.

Het is altijd mogelijk om een last minute mindervaliden bungalow of vakantiewoning te boeken.

Indien u echter op zoek bent naar een goed aangepaste mindervaliden bungalow of vakantiehuis is het niet verstandig om te wachten tot er een goedkope, lastminute mindervaliden bungalow of vakantiewoning beschikbaar komt. Het aantal goed aangepaste mindervaliden bungalows en vakantiehuizen is zeer beperkt en de vraag naar deze aangepaste accommodaties is groot. Boek uw goed aangepaste mindervaliden bungalow altijd een aantal maanden voor vertrek!