Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

mindervalide vakantiehuis

Mindervalide vakantiehuizen.

Een mindervalide vakantiehuis is een vakantiehuis welke geschikt is gemaakt voor mindervaliden of mensen met een fyieke beperking.  Een mindervalide vakantiehuis kan echter ook een prima huis zijn voor mensen die een rollator of scootmobiel gebruiken. Zeker als het mindervalide vakantiehuis drempelvrij is.\

Wij verhuren mindervalide vakantiehuizen in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Indien u echter een ruime keuze wilt hebben in een mooi mindervalide vakantiehuis dan kunt u het beste zoeken binnen ons aanbod mindervalide vakantiehuizen want daar is het aanbod het grootst en gevarieerd.

U kunt in Nederland een mindervalide vakantiehuis huren voor bijvoorbeeld 2, 4, 5, 6, 8 of 10 personen maar we hebben ook grote mindervalide vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland te huur, bijvoorbeeld voor 12, 14, 18, 20, 30 of 40 personen.

U zoekt en boet uw mindervalide vakantiehuis in Nederland of ander land online. Wij helpen u echter ook graag met het zoeken en huren van een mindervalide vakantiehuis.

2 mooie mindervalide vakantiehuizen in Limburg.

Bent u op zoek naar een mindervalide vakantiehuis voor 6 tot 8 personen?  In Noord-Limburg, omgeving Arcen hebben wij 2 zeer mooie gelegen mindervalide vakantiehuizen te huur. Deze 6-persoons tot 8-persoons mindervalide vakantiehuizen zijn zeer goed en vooral praktisch aangepast voor mindervalide gasten., Deze mooie 6-persoons tot 8 persoons vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk, voorzien van hoog/laagbedden, een douchebrancard, tillift enzovoort.

Ideaal voor een mindervalide vakantie voor 6 -8 personen in Limburg.

Informatie mindervalide vakantiehuizen Limburg.

Mindervalide vakantiehuis in Nederland.

De mooiste mindervalide vakantiehuizen vindt u in Nedeland. U kunt in iedere provincie in Nederland wel een mindervalide vakantiehuis huren maar Zeeland is koploper. In Zeeland zijn meer dan 7 mooie vakantiehuizen en bungalows te huur die geschikt zijn voor een mindervalide vakantie.

U kunt bijvoorbeeld in Zeeland een 4-persoons, 6-persoons of 8-persoon mindervalide vakantiehuis huren. Er zijn ook enkele luxe vakantiehuizen te huur, met open haard sauna en terras. Indien er bij de mindervalide vakantiehuizen sprake is van een terras, tuin of balkon, kunt u ervan uit gaan dat deze rolstoeltoegankelijk zijn.

Mindervalide vakantiehuizen in Nederland.

Mindervalide vakantiehuis in Zeeland huren.

Mindervalide vakantiehuis in Spanje huren.

Op zoek naar een mindervalide vakantiehuis met zwembad?  We hebben in Spanje ruim 15 mindervalide vakantiehuizen te huur waaronder een aantal met zwembad. Indien u een mindervalide vakantiehuis wilt boeken met zwembad is Spanje een hele interessante optie.

U kunt bij ons een mindervalide vakantiehuis in Spanje huren voor bijvoorbeeld 4, 6 of 8 personen. U zoekt en boekt uw 4-persoons, 6-persoon of 8-persoons mindervalide vakantiehuis met of zonder zwembad in Spanje online.

De meeste zwembad in Spanje zijn van april of met tot en met september of oktober geopend.

Indien u een vakantiehuis in Spanje met privé zwembad wilt huren, zie dan onze website vakantiehuizen privé zwembad. Op die website vindt u honderden vakantiehuizen en villa's met privé zwembad, ook in Nederland en België.

U boekt een vakantiehuis of villa met privé zwembad ook online.