Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Gehandicapten vakantiehuizen | vakantiehuis zoeken

Gehandicapten vakantiehuizen

Een gehandicapten vakantiehuis huren?

Op deze website staan meer dan 400 vakantiehuizen voor gehandicapten.
De meeste hiervan vindt u in Nederland, maar ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers is ook in België en dan vooral in de Belgische Ardennen heel groot.
Daarnaast bieden wij ook in Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Spanje huisjes, vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties voor iemand met een lichamelijke beperking.

Bijvoorbeeld een gehandicapten vakantiehuis voor 2, 3, 4, 5, 6 of 8 personen in Drenthe, Zeeland, Zuid-Limburg of Gelderland en voor een familieweekend of een zakelijk verblijf met 46 personen in Noord-Brabant.
Daartussen in zijn er aangepaste accommodaties mogelijk voor 10, 12 personen, 14 tot 16 personen, voor 18, 19 en 20 personen, voor 22 tot 25 personen, 28, 30, 32 tot 34 personen, 36 personen en 40 personen.

U kunt via deze website ook een gehandicapten vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark huren, bijvoorbeeld in Zeeland, Overijssel of Drenthe of aan de kust, in de buurt van het strand, in de duinen of aan zee.

In de meeste aangepaste vakantiehuizen voor gehandicapten en mindervaliden zijn bredere deuren, een verhoogd toilet met zijbeugels en een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje of zitje beschikbaar.
De nog beter aangepaste locaties beschikken ook over een hoog-laag bed of 2 hoog-laagbedden. Soms zijn er zelfs een rolstoelvriendelijk aanrecht, een tillift of een douchebrancard aanwezig.

Het gehele jaar door kunnen wij ook voor onze aangepaste vakantiehuizen een last minute korting geven, dus uw weekendje weg of vakantie met gehandicapten kan erg voordelig uitvallen.

U ziet bij de omschrijving van ieder gehandicapten vakantiehuis in Nederland of deze op een vakantiepark ligt, voor hoeveel personen deze geschikt is en of er huisdieren toegestaan zijn.
Indien dat het geval is, staat er bij vermeld of u 1 hond kunt meenemen of dat er 2 honden, 3 honden, 4 honden, 5 honden of op aanvraag meer honden zijn toegestaan.


Bent u op zoek naar een aangepast luxe vakantiehuis dat geschikt is voor gehandicapten en beschikt over een zwembad?
​We hebben in Nederland verschillende aangepaste vakantiehuizen met een (gedeeld)zwembad te huur die geschikt zijn voor mensen met een fysieke beperking of een handicap.

In België, Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië kunt u soms ook een aangepast vakantiehuis met een privézwembad huren.
In de luxere aangepaste vakantiehuizen is vaak ook een jacuzzi, sauna of een bubbelbad/hot tub aanwezig.

Ook staat er bij ieder aangepast vakantiehuis vermeld op welke wijze het huis aangepast is voor gehandicapten.

Indien u een vraag hebt over de beschikbaarheid, de locatie, de parkeermogelijkheden, faciliteiten enzovoort van het aangepaste vakantiehuis, de aangepaste bungalow of villa, neem dan contact met ons op.

Wij informeren graag voor u bij de huiseigenaar, het vakantiepark of de reisorganisatie hoe het feitelijk zit.