Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Gehandicapten vakantiehuizen | vakantiehuis zoeken

Gehandicapten vakantiehuizen

Gehandicapten vakantiehuis huren.

Een gehandicapten vakantiehuis huren?

Op deze website staan meer dan 400 gehandicapten vakantiehuizen.

De meeste hiervan vindt u in Nederland.

U huurt hier bijvoorbeeld een gehandicapten vakantiehuis in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje.

Op deze pagina vindt u informatie over het huren van een gehandicapten vakantiehuis in Nederland.

Bijvoorbeeld een gehandicapten vakantiehuis voor 2, 4, 5, 6 of 8 personen in Drenthe, Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Limburg of Gelderland.

U kunt via deze website ook een gehandicapten vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark huren, bijvoorbeeld in Overijssel of Drenthe.

Op deze website vindt u ook informatie over de toegankelijkheid van een aantal vakantieparken in Nederland met een aanbod gehandicapten vakantiehuizen.

Indien u een gehandicapten vakantiehuis op een vakantiepark of bungalow park in Nederland boekt, dient het betreffende park immers ook toegankelijk te zijn voor gehandicapten.

Ruim 70 gehandicapten vakantiehuizen in Nederland te huur.

Indien u een gehandicapten vakantiehuis in Nederland zoekt, kunt u kiezen uit een aanbod van ruim 70 aangepaste vakantiehuizen en bungalows.

Hiervan liggen er 10 in Zeeland en 7 in Limburg.

In de andere provincies van Nederland vindt u een aanbod van 3, 4 of 5 vakantiehuizen die geschikt zijn voor gehandicapten en rolstoelgebruikers.

U kunt een gehandicapten vakantiehuis in Nederland voor 2, 3, 4, 5, 6 of 8 personen huren, maar er zijn ook 10-persoons, 12-persoons en 14-persoons vakantiehuizen voor gehandicapten en mindervaliden in Nederland beschikbaar.

Daarnaast zijn er in Nederland diverse aangepaste en rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties te huur, zelfs voor 30, 40 of 60 personen.

Van die 70 vakantiehuizen liggen er 40 op een vakantiepark.

Dat betekent dat er via deze website ongeveer 30 gehandicapten vakantiehuizen te huur zijn die eigendom zijn van particulieren en die niet op een vakantiepark liggen.

U boekt een gehandicapten vakantiehuis op een park ook online.

U ziet bij de omschrijving van ieder gehandicapten vakantiehuis in Nederland of deze op een vakantiepark ligt, voor hoeveel personen deze geschikt is en of er huisdieren toegestaan zijn.

Ook staat er bij ieder aangepast vakantiehuis vermeld op welke wijze het huis aangepast is voor gehandicapten.

Desondanks kan het zijn dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie.

Bijvoorbeeld of er in het gehandicapten vakantiehuis in Nederland plek is voor een tillift, hoog/laag bed of douchebrancard.

Ook kan het zijn dat u vragen heeft over de rolstoeltoegankelijkheid van een vakantiehuis, huiskamer, keuken, badkamer, slaapkamer, terras, enzovoort.

Indien u een vraag heeft over de beschikbaarheid, de locatie, de parkeermogelijkheden, faciliteiten enzovoort van het vakantiehuis of de aangepaste bungalow, neem dan contact met ons op.

Wij informeren graag voor u bij de huiseigenaar, het vakantiepark of de reisorganisatie hoe het feitelijk zit.

 
Gehandicapten vakantiehuis op vakantiepark in Nederland huren.

De meeste gehandicapten vakantiehuizen in Nederland liggen op een vakantiepark.

Bij de informatie van deze vakantieparken vindt u alles over deze vakantiehuizen, de voorzieningen voor gehandicapten en mindervaliden en de toegankelijkheid van het park.

Ook vindt u bij de informatie over deze vakantieparken meestal ook gegevens van de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers van het restaurant, supermarkt of zwembad.

Mist u bepaalde informatie of is één en ander niet duidelijk, schroom dan niet informatie bij ons op te vragen over het vakantiepark en de geschiktheid ervan voor rolstoelgebruikers.

 
Groot gehandicapten vakantiehuis in Nederland huren.

In Nederland is een aantal grote vakantiehuizen of groepsaccommodaties geheel of gedeeltelijk ingericht voor gehandicapten of mindervaliden.

Zo verhuren we in Noord-Brabant bijvoorbeeld een aantal grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties met hoog/laag bedden en aangepaste badkamers en toiletten.

Indien u een groot gehandicapten vakantiehuis in Nederland wilt huren, bijvoorbeeld voor 20 of 30 personen, of voor een grote groep een aangepast vakantiehuis zoekt, vindt u dit op onze website. Het aangepaste vakantiehuis voor uw familie-,vrienden- of groepsvakantie in Nederland moet dan wel beschikbaar zijn in de door u gewenste periode.

Gehandicapten vakantiehuis met zwembad boeken.

Op zoek naar een vakantiehuis welke geschikt is voor gehandicapten en beschikt over een zwembad?
​We hebben in Nederland verschillende vakantiehuizen met zwembad te huur welke geschikt zijn voor mensen met een fysieke beperking of handicap.

U kunt ook een vakantiehuis met privézwembad huren.