Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

gehandicapten vakantiewoning

Gehandicapten vakantiewoning huren.

Een vakantiewoning huren die geschikt is voor een gehandicapten vakantie? Bijvoorbeeld een gehandicapten vakantiewoning huren in Nederland?

Op onze website aangepaste vakantiehuizen vindt u een groot aanbod gehandicapten vakantiewoningen.  Een gehandicapten vakantiewoning is een aangepaste vakantiewoning voor gehandicapten.  Hierbij hebben we ook gehandicapten vakantiewoningen te huur voor groepen. Bijvoorbeeld een gehandicapten vakantiewoning in Friesland met privé zwembad voor groepen tot 24 a 26 personen.  

De meeste van onze gehanicapten vakantiewoningen liggen in Nederland.  U kunt echter ook een gehandicapten vakantiewoning huren in bijvoorbeeld België, Frankrijk, Duitsland of Italië alhoewel het aanbod gehandicapten vakantiewoningen in deze landen veek kleiner is dan in Nederland.

Website voor zoeken en boeken gehandcipten vakantiewoning.  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

De ene gehandicapten vakantiewoning is de andere niet.

Indien u een gehandicapten vakantiewoning via onze website wilt huren, is het goed om te weten dat er grote verschillen zijn tussen de diverse gehandicapten vakantiewoningen op onze website. Niet alleen is de ene gehandicapten vakantiewoning luxe en heeft bijvoorbeeld een sauna, WIFI en open haard terwijl de andere vakantiewoning eenvoudig is, ook zijn de voorzieningen van de ene gehandicapten vakantiewoning heel anders dan de andere aangepaste vakantiewoning.

Zo is de ene gehandicapten vakantiewoning aangepast met hoog/laag bedden, douche stoel, douchebrancard en tillift terwijl de andere vakantiewoning voor gehandicapten alleen maar een verhoogd toilet heeft.  Lees daarom de informatie over de aanpassingen in een gehandicapten vakantiewoning goed door en vraag ons om extra informatie als bepaalde informatie over de gehandicapten voorzieningen ontbreekt, niet duidelijk is of onvolledig is.

U kunt bij ons een gehandicapten vakantiewoning voor bijvoorbeeld 4, 6 of 8 personen huren maar ook een 10-persoons of 20-persoons aangepaste vakantiewoning voor gehandicapten huren.

Alle gehandicapten vakantiewoningen zijn rolstoelvriendelijk.

In ieder geval is het goed om te weten dat al onze gehandicapten vakantiewoningen rolstoelvriendelijk zijn en nagenoeg geen drempels hebben. Dat is wel zo prettig als u tijdens uw vakantie een rolstoel nodig hebt.  Ook is er bij de meeste gehandicapten vakantiewoningen eigen parkeergelegenheid beschikbaar.

Hulpmiddelen zijn meestal bij te bestellen.

Heeft u een bepaalde gehandicapten vakantiewoning gezien di u zou willen huren maar ontbreken er bepaalde zaken zoals een tillift of hoog/laag bed?

Bij de meeste gehandicapten vakantiewoningen kunnen bepaalde hulpmiddelen zoals een hoog/laag bed geplaatst worden.  Ook is het vaak mogelijk om bijvoorbeeld een rolstoel of rollator op uw vakantieadres ( tegen betaling ) te laten bezorgen.

De thuiszorg organisatie ( in Nederland ) in de regio waar u de gehandicapten vakantiewoning wilt huren, kan u meestal verder op weg helpen.

Annuleringsverzekering afsluiten.

Indien u een gehandicapten vakantiewoning hebt gehuurd, adviseren wij u ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Voor het afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering.

Een annuleringsverzekering biedt dekking indien u bijvoorbeeld wegens ernstige ziekte of ongeval uw eerder geboekte vakantiewoning voor gehandicapten moet annuleren.