Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

Gehandicapten vakantie

Ideeën voor gehandicapten vakantie.

U bent op zoek naar een accommodatie voor een gehandicapten vakantie?

Op deze website aangepaste vakantiehuizen vindt u een groot aanbod aangepaste vakantiehuizen en bungalowsa die geschikt zijn voor een gehandicapten vakantie. Met name in ons eigen land Nederland vindt u een groot aanbod aangepaste vakantiehuisjes en bungalows.  Maar ook in België, Duitsland, Spanje of Italië kunt u middels het huren van een aangepast vakantiehuis of bungalow een gehandicapten vakantie boeken.

Een accommodatie voor een gehandicapten vakantie is altijd rolstoelvriendelijk en geheel of gedeeltelijk aangepast voor gehandicapten.

Hieronder ons overzicht aangepaste vakantiehuizen en bungalows en ideeën en tips voor een gehandicapten vakantie.

Aangepaste vakantiehuizen en bungalows voor een gehandicapten vakantie:  www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Gehandicapten vakantie Nederland

Indien u een accommodatie zoekt voor een gehandicapten vakantie, biedt Nederland de meeste mogelijkheden.

In Nederland kunt u aangepaste vakantiehuizen, bungalows en groepsaccommodaties huren die geschikt zijn voor een gehandicapten vakantie. In een aantal gevallen kunt u ook zorg op uw vakantieadres in Nederland krijgen en hulpmiddelen laten bezorgen. Denk hierbij aan een hoog/laag bed of tillift.

Ook voor grote groepen zijn er volop mogelijkheden in Nederland voor een gehandicapten vakantie.

Aangepaste vakantiehuizen en bungalows in Nederland

Gehandicapten vakantie in Limburg.

Op zoek naar een gezellig vakantiehuis dat goed aangepast is voor gehandicapten?

In Limburg verhuren wij 2 particuliere vakantiehuizen die ideaal zijn voor een gehandicapten vakantie. Deze 2 aangepaste vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen van 6 tot 8 personen en kunnen in totaal dus een grote groep van 16 personen herbergen.

De 8 persoons vakantiehuizen beschikken over hoog/laag bedden, een douchebrancard, tillift en tal van voorzieningen die een gehandicapten vakantie tot een succes kunnen maken. Zo is ook de keuken goed rolstoeltoegankelijk en is de badkamer en het toilet aangepast.

En zijn gehandicapten vakantiehuizen vaak duur. Deze 2 rolstoelvriendelijke en aangepaste vakantiehuizen in Limburg zijn zeer betaalbaar.

Informatie gehandicapten vakantiehuizen Limburg.

Annuleringsverzekering.

Zerker bij het boeken van een gehandicapten vakantie hoort een goede annuleringsverzekering.

Dan kan er bij ernstige ziekte of ongeval geannuleerd worden.

Informatie annuleringsverzekering.

Adressen en tips voor een gehandicapten vakantie.

Met de adressen van gehandicapten accommodaties en organisaties die gehandicapten vakantie organiseren, is het wat eenvoudiger om een vakantie voor gehandicapten te organiseren.

De Blauwe Gids.

Op de website van De Blauwe Gids vindt u veel informatie over het organiseren van een gehandicapten vakantie, het verkrijgen van zorg op uw vakantieadres, het huren van hulpmiddelen en natuurlijk vakantie adressen voor een gehandicapten vakantie.

Bio Vakantieoord.

Het Bio Vakantieoord in Arnhem is een vakantiepark met goed aangepaste bungalows. Alle hulpmiddelen zoals hoog/laag bedden, tilliften en douchebrancards zijn standaard in de aangepaste bungalows aanwezig.  |Ook het zwembad is aangepast voor een gehandicapten vakantie.

Informatie Het Bio Vakantieoord.

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis verzorgt al 60 jaar gehandicapten vakanties.

Geniet bijvoorbeeld van een gehandicapten vakantie op de Henry Dunant, het vakantieschip van het Rode Kruis of neem deel aan één van de speciaal georganiseerde vakanties voor gehandicapten.  Het Rode Kruis zorgt ervoor dat een gehandicapten vakantie een onbezorgde vakantie wordt.

Gehandicapten vakantie Rode Kruis

Vakantie mindervaliden startpagina

Op de vakantie minder validen startpagina vindt u veel vakantie accommodaties die geschikt zijn voor een gehandicapten vakantie.