Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

Aangepaste vakantiehuizen, over ons

A Vakanties is al meer dan 6 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in reis- en annuleringsverzekeringen. Wij zijn een maatschappelijk betrokken reisorganisatie en staan midden in de maatschappij. We willen vakanties voor iedereen bereikbaar maken, dus ook voor mensen met een lichamelijke beperking of handicap. Met onze website aangepaste-vakantiehuizen.nl bieden we aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties aan in Nederland en heel Europa. U kunt deze aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties online zoeken en boeken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

A Vakanties is pionier in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij steunen de goede doelen Trees for All, Wilde Ganzen en Simavi. Wij zijn initiator van de duurzame reisverzekering. De duurzame reisverzekering is de enige duurzame reis- en annuleringsverzekering van Nederland. De duurzame reisverzekering is ontwikkeld in samenwerking met De Europeesche Verzekeringen.

Aangepaste vakantiehuizen

Binnenkort op vakantie en op zoek naar een aangepast vakantiehuis? Ruim 1000 van onze vakantiehuizen zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Hierbij is het ene vakantiehuis eenvoudig aangepast, bijvoorbeeld drempelvrij en rolstoeltoegankelijk, terwijl het andere vakantiehuis volledig aangepast is. Indien u op zoek bent naar een aangepast vakantiehuis is het dus zaak een vakantiehuis te boeken waarvan de aanpassingen overeenstemmen met de behoefte van degene met de lichamelijke beperking. Slechts een beperkt aantal van onze vakantiehuizen zijn volledig aangepast en geschikt voor mensen met een zware lichamelijke beperking of handicap. Bij de omschrijving van onze vakantiehuizen voor mindervaliden en gehandicapten staat vermeld wat de specifieke aanpassingen van een bepaald vakantiehuis zijn. U kunt meestal op basis van deze informatie nagaan of een bepaald vakantiehuis geschikt is voor u. Indien deze informatie niet voldoende duidelijk is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vragen dan één en ander na bij de huiseigenaar of reisorganisatie. Wij zijn u met al uw vragen graag van dienst.

Aangepaste groepsaccommodaties

Op zoek naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie die aangepast is voor mindervaliden of gehandicapten? Wij hebben ook een aantal aangepaste groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in ons aanbod. Deze aangepaste groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen  vindt u in onder andere Nederland, de Ardennen en Frankrijk. Net als bij onze vakantiehuizen voor mindervaliden en gehandicapten is de ene groepsaccommodatie eenvoudig aangepast en alleen drempelvrij en rolstoeltoegankelijk, terwijl de andere groepsaccommodatie volledig aangepast is. Sommige accommodaties zijn ook geschikt voor iemand met een zware lichamelijke handicap of beperking.

Voor wie bemiddelen wij?

Wij bemiddelen voor particuliere huiseigenaren, alsmede bekende reisorganisaties zoals Belvilla, Topic Travel, Bungalow.net, Happy Home, Interhome, Roompot en Hogenboom. Met name de particuliere huiseigenaren bieden de beste aangepaste vakantiehuizen aan.  Maar ook Roompot Vakantieparken heeft een groot aanbod aangepaste vakantiehuizen en bungalows welke u via deze website kunt huren.  Indien u via onze website  een aangepast vakantiehuis of groepsaccommodatie huurt, ontvangt u de huurovereenkomst rechtsreeks van de reisorganisatie of particuliere huiseigenaar. U betaalt de huur en andere bijkomende kosten voor het  aangepaste vakantiehuis ook rechtsreeks aan de reisorganisatie of huiseigenaar. Ons aanbod aangepaste vakantiehuizen zal de komende jaren aanzienlijk uitgebreid worden.

Onze dienstverlening

Zeker bij de verhuur van aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties is een goede dienstverlening belangrijk. U wilt immers zeker weten dat het aangepaste vakantiehuis ook daadwerkelijk geschikt is voor een vakantie met gehandicapten. Indien u vragen heeft over de aanpassingen en toegankelijkheid van een bepaald vakantiehuis of groepsaccommodatie, zullen wij dan ook altijd zorgvuldig te werk gaan en u van alle belangrijke informatie voorzien. Dit betekent in de praktijk dat als bijvoorbeeld bepaalde informatie over de aanpassingen in een vakantiehuis of groepsaccommodatie onduidelijk of onvolledig is, wij navraag bij de reisorganisatie of huiseigenaar zullen doen. U mag van ons verwachten dat onze dienstverlening goed is en dat wij snel en adequaat handelen als dat nodig is. Wij zijn u graag van dienst om u een onbezorgde vakantie te bezorgen.