Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

Hulpmiddelen

U kunt via deze website online een aangepast vakantiehuis boeken in Nederland of elders in Europa. Het gaat hier om particuliere vakantiehuizen maar ook om vakantiehuizen en bungalows van bijvoorbeeld Roompot of Hogenboom Vakantieparken. Het kan zijn dat een bepaald vakantiehuis wel aangepast is maar dat bepaalde, specifieke, hulpmiddelen ontbreken. U kunt deze hulpmiddelen eenvoudig bijbestellen.

Hulpmiddelen bijbestellen

Indien het een aangepast vakantiehuis in Nederland betreft, kunt u deze hulpmiddelen veelal bijbestellen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een hoog/laag bed, een rolstoel, een tillift, een douchestoel of scootmobiel. Hulpmiddelen die noodzakelijk zijn om uw vakantie tot een succes te maken. A Vakanties werkt voor wat betreft het leveren van hulpmiddelen op uw vakantie adres in Nederland, samen met Comfortzorg. Comfortzorg is de specialist voor wat betreft het leveren van hulpmiddelen op uw vakantie adres in Nederland. Via Comfortzorg is het ook mogelijk om zorg tijdens uw vakantie in Nederland te organiseren.

Kosten hulpmiddelen op vakantie adres worden meestal vergoed door zorgverzekeraar

Indien u een medische indicatie hebt ( CIZ-indicatie, AWBZ ), worden de kosten van hulpmiddelen en zorg meestal volledig betaald door uw zorgverzekeraar. U betaalt wel de wettelijke eigen bijdrage. Soms zijn kosten van vervoer en bepaalde “luxe hulpmiddelen” geheel of gedeeltelijk voor eigen rekening.

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen op het vakantie adres worden niet door alle verzekeraars vergoed, u kunt ze echter meestal wel huren. Voor het bezorgen van loophulpmiddelen en bepaalde hulpmiddelen ( bijvoorbeeld scootmobiel ) op het vakantieadres worden bezorgkosten gevraagd. Voor bepaalde hulpmiddelen kan een borg gevraagd worden.

Hoe bestelt u hulpmiddelen op uw vakantie adres in Nederland?

Indien u een aangepast vakantiehuis of aangepaste bungalow in Nederland gehuurd hebt en er ontbreken bepaalde hulpmiddelen, dan kunt u zelf contact opnemen met een gespecialiseerde medewerker van  Comfortzorg. U doet dat via het rechtstreekse telefoonnummer 0900-2341234. Deze medewerker inventariseert samen met u welke hulpmiddelen er op uw vakantie adres in Nederland geleverd moeten worden en welke eventuele zorg er tijdens uw vakantie nodig is. Vervolgens regelt deze medewerker alles voor u, inclusief de administratieve afhandeling. U kunt zo dus onbezorgd op vakantie gaan.

Minimaal 2 weken voor uw vakantie hulpmiddelen of zorg bestellen

Boekt u uw aangepaste vakantiewoning of bungalow bij voorkeur minimaal 2 weken voor vertrek. De medewerker van Comfortzorg heeft dan nog voldoende tijd om de noodzakelijke hulpmiddelen en zorg voor u te regelen.

Kosten regelen hulpmiddelen en/of zorg op uw vakantie adres in Nederland

Comfortzorg brengt u organisatiekosten in rekening voor wat betreft het organiseren van hulpmiddelen en of zorg op uw vakantie adres. Deze kosten zijn minimaal € 32,50 en maximaal € 75,-. Indien u alleen hulpmiddelen op uw vakantieadres nodig hebt, bedragen de kosten die u aan Comfortzorg betaalt voor de organisatie van deze middelen meestal € 35,00.  Op de website van Comfortzorg vindt u alle informatie over hun werkwijze en de kosten die in rekening worden gebracht.

Zie de website van Comfortzorg:  www.comfortzorg.nl

Hulpmiddelen laten bezorgen op uw vakantieadres in het buitenland

Heeft u een aangepast vakantiehuis in het buitenland gehuurd en wilt u bepaalde hulpmiddelen op uw vakantieadres geleverd hebben?  Er zijn bepaalde organisaties waar u dit kunt regelen. Het door u gevraagde hulpmiddel wordt dan op uw vakantie adres bezorgd.  
Eén van de organisaties die dit voor u kunnen verzorgen is de Vegro.