Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

Aanraders

Aanraders aangepaste vakantiehuizen

In deze rubiek vindt u aanraders aangepaste vakantiehuizen.  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van aantrekkelijke vakantiehuizen, bungalows en villa's die geschikt zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Ons aanbod goed aangepaste vakantiehuizen is veel groter dan in het overzicht hieronder. U zoekt en boekt een  vakantiehuis, bungalow, appartement of villa voor mindervaliden online.  Ook goed aangepaste vakantiehuizen, bungalows en appartementen op vakantieparken voor mindervaliden.

Aanraders: 2 aangepaste vakantiehuizen in Limburg

In Limburg ( omgeving Arcen ) zijn 2 goed aangepaste vakantiehuizen te huur die elk geschikt zijn voor 6 tot 8 personen. Deze aangepaste vakantiehuizen in Noord-Limburg beschikken onder andere over hoog/laag bedden, aangepaste toiletten, badkamers en slaapkamers. Deze aangepaste vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk.  De badkamer heeft een verstelbare douchebrandcard, een tillift en een douche stoel op wielen. Kortom goed aangepaste vakantiehuizen die over alle nodige faciliteiten beschikken voor mensen met een lichamelijke beperking.

Informatie over deze aangepaste vakantiehuizen in Limburg.

Aangepast vakantiehuis in Friesland op vakantiepark

Vakantiehuizen op vakantieparken kunnen goed aangepast zijn voor mensen met een beperking. Zo ook dit leuke 6-persoons vakantiehuis op een kleinschalig vakantiepark in Friesland. Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor mindervaliden. Zo beschikt dit aangepaste vakantiehuis over een aangepaste badkamer en toilet, zijn er geen drempels en is de accommodatie rolstoeltoegankelijk. Het toilet is verhoogd terwijl er ook een douchezitje of douchestoel voor mindervaliden aanwezig is. Ook volgens hetgastenboek is dit een aantrekkelijk vakantiehuis voor mindervaliden. Wat ontbreekt is een hoog/laag bed. Deze kunt u eventueel bijbestellen.
Zie aangepaste vakantiehuizen, hulpmiddelen voor vakantie bestellen.

Vakanties met zorg en begeleiding ouderen en groepshotel in Nederland

De Stichting Allegoeds organiseert al 45 jaar in Nederland vakanties met zorg en begeleiding voor ouderen.
Ook beschikt men over een volledig aangepast groepshotel, Het Bosgoed.
Hier kunt u verblijven indien u een zorgvraag en/of fysieke beperkingen heeft.
Meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid kunt u vinden op de website van deze stichting.
https://hetbosgoed.nl/

Aangepast vakantiehuis in Frankrijk

Aangepast vakantiehuis in Frankijk?
Dit 2-persoons, aangepaste, vakantiehuis ligt in de Auvergne. Het is niet alleen rolstoelvriendelijk maar ook geschikt voor mindervaliden en gehandicapten. Dit leuke, aangepaste vakantiehuis in Frankrijk heeft namelijk een aantal faciliteiten die zeer prettig zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo heeft dit aangepaste vakantiehuis een tillift, aangepaste en rolstoeltoegankelijke douche, een aangepast toilet, een verhoogd bed, brede doorgangen voor een rolstoel in het hele vakantiehuis en is er een parkeerplaats bij het huisje. Dit rolstoelvriendelijke en goed aangepaste vakantiehuis in Frankrijk ligt in een prachtige omgeving in de Auvergne. Dit aangepaste vakantiehuis in Frankrijk is ook geschikt voor een vakantie met honden. Zo is er op het terrein waar het vakantiehuis staat een speelweide en een dagopvang voor honden. Een rolstoelvriendelijk en hondvriendelijk vakantiehuis in Frankrijk. Op hetzelfde terrein staan nog een paar hondvriendelijke vakantiehuizen. Deze zijn echter niet aangepast voor mindervaliden of gehandicapten.

Informatie over dit aangepaste en hondvriendelijke vakantiehuis in Frankrijk.

Luxe vakantiehuis met privé zwembad in Spanje

Dit aangepaste vakantiehuis in Zwembad heeft een privé zwembad en is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Het vakantiehuis is ITS gecertificeerd voor mindervaliden en beschikt onder andere over een aangepaste badkamer, aangepast toilet, brede doorgangen en toegankelijk privé zwembad. Dit aangepaste vakantiehuis met privé zwembad in Spanje ligt in Catalonië en betreft een prachtig landhuis met veel privacy. Het privé zwembad heeft een afmeting van 8 x 4 meter en is geopend van april tot en met oktober. Dit mindervaliden vakantiehuis is geschikt voor 8 tot 12 personen en is tevens kindvriendelijk. Er zijn speeltoestellen voor kinderen evenals een kinderbed en kinderstoel.
Informatie aangepast vakantiehuis met privé zwembad in Spanje.

Mooi aangepast vakantiehuis in Italië met zwembad

Aangepast vakantiehuis in Italië? Dit 8-persoons vakantiehuis ( villa ) met zwembad in Italië is goed aangepast voor mindervaliden. Zo is de badkamer aangepast voor mindervaliden, rolstoeltoegankelijk en staat er een douchestoel. Het toilet is aangepast en de hele woning is rolstoeltoegankelijk en geschikt voor rolstoel gebruikers. Deze aangepaste 8-persoons villa in Italië biedt een optimale privacy. Het zwembad van 12 x 5 meter wordt ook gebruikt door gasten van andere vakantiehuizen. De omgeving is zeer fraai. Rome is bereikbaar met de trein of auto. Een ideale vakantiehuis voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze aangepaste villa in Italië heeft een maximale capaciteit van 8 personen maar kan bijvoorbeeld ook gehuurd worden door 5, 6 of 7 personen.

Informatie 8-persoons, aangepast vakantiehuis met zwembad in Italië.


Vakantiehuis mindervaliden in Wales

In Wales verhuren wij u een leuk en goed aangepast vakantiehuis ( bungalow ) welke prima geschikt is voor mindervaliden. Dit aangepaste vakantiehuis is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een tillift, aangepast toilet, rolstoeltoegankelijke douche, brede deuren. Tevens is dit aangepaste vakantiehuis in Wales drempelvrij. Een aantrekkelijk vakantiehuis in een heuvelachtige omgeving met fantastische vergezichten. Deze leuke aangepaste bungalow in Wales is goed rolstoeltoegankelijk.
Informatie huren aangepast vakantiehuis in Wales.

Vliegticket boeken

Indien u een aangepast vakantiehuis in het buitenland heeft geboekt en op zoekt bent naar een goedkope vliegticket met voldoende beenruimte in het vliegtuig, biedt onze website alle goedkope vliegtickets wellicht uitkomst. U kunt hier niet alleen naar goedkope vliegtickets zoeken maar ook naar plaatsen in het vliegtuig zoeken met voldoende beenruimte. Met name Tix.nl biedt deze mogelijkheid.
Website:  alle goedkope vliegtickets