Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

aangepaste vakantiewoning | vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen.

Op zoek naar een aangepaste vakantiewoning?   Bijvoorbeeld een aangepaste vakantiewoning in Frankrijk, Italië, België, Duitsland of ons eigen Nederland?

Op deze website staan meer dan 500 aangepaste vakantiewoningen.  Bijvoorbeeld aangepaste vakantiewoningen in Nederland. Deze aangepaste vakantiewoningen zijn aangepast voor mensen met een fysieke beperking of minder validen.  Al onze aangepaste vakantiewoningen zijn geschikt voor een rolstoelvakantie.  U kunt ook een luxe, aangepaste vakantiewoning huren.

U kunt online een aangepaste vakantiewoning huren in bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland, Italië, België of Nederland. Maar ook in andere landen van Europa hebben we aangepaste vakantiewoningen te huur.  Hierbij is het ook mogelijk een aangepaste vakantiewoning met gebruik van een zwembad, privé zwembad, privé sauna of wifi te huren.  U zoekt de voor u beste geschikte vakantiewoning via een aantal eenvoudige stappen. 

Ga nu naar onze website voor het huren van de voor u meest geschikte, aangepaste vakantiewoning:   www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Aangepaste vakantiewoning Frankrijk.

Wilt u een aangepaste vakantiewoning in Frankrijk huren?  Bijvoorbeeld een aangepaste vakantiewoning in Frankijk aan zee, in Zuid-Frankrijk of in de Morvan? We hebben in Frankrijk ongeveer 30 aangepaste vakantiewoningen te huur waarvan er een aantal op een vakantiepark liggen.

Indien u een aangepaste vakantiewoning in Frankrijk wilt huren, kunt u deze boeken voor bijvoorbeeld 4, 6, 8 of 10 personen maar kunt u ook een grote aangepaste vakantiewoning in Frankrijk huren, bijvoorbeeld voor 12, 14 of 20 personen.  Ook is het mogelijk een luxe en aangepaste vakantiewoning in Frankrijk te huren met zwembad en WIFI. En ook voor hondenbezitters zijn er mogelijkheden in een aangepaste vakantiewoning in Frankrijk op vakantie te gaan.

Een aantal aangepaste vakantiewoningen in Frankrijk zijn geschikt voor een honden vakantie, in deze hondvriendelijke vakantiewoningen zijn 1, 2 of 3 honden toegestaan. U kun in Frankrijk een luxe, aangepaste vakantiewoning huren.  Er zijn echter ook mogelijkheden om in Frankrijk een goedkope vakantiewoning te huren die is aangepast voor mindervaliden.

Overzicht aangepaste vakantiewoningen in Frankrijk.

Aangepaste vakantiewoning in Nederland huren.

Een aangepaste vakantiewoning in Nederland huren biedt vele voordelen. Niet alleen hebben we in Nederland het grootste aanbod aangepaste vakantiewoningen. In Nederland zijn de best aangepaste vakantiewoningen te huur. Bijvoorbeeld met zwembad en sauna.  Ook luxe, aangepaste vakantiewoningen in Nederland.

Daarnaast is het in Nederland gemakkelijk om extra hulpmiddelen op uw vkantieadres te laten bezorgen.  Denk hierbij aan een rolstoel, scootmobiel, tillift, hoog/laag bed of ander hulpmiddel.  In Nederland zijn er veel organisaties waar u hulpmiddelen en eventueel zorg kunt bestellen.

Daarnaast is het in Nederland mogelijk een aangepaste vakantiewoning op een vakantiepark te huren.  Veel vakantieparken in Nederland hebben namelijk de beschikking over één of meedere aangepaste vakantiewoningen of bungalows. Een aangepaste vakantiewoning op een vakantiepark in Nederland kan relatief goedkoop zijn.  U kunt een goedkope en aangepaste vakantiewoning in Nederland, België of Frankrijk voor 4,6 of 8 personen huren maar ook voor bijvoorbeeld 10 of 20 personen.

Daarnaast is het mogelijk om een luxe aangepaste vakantiewoning in Nederland te huren.  Veel aangepaste vakantiewoningen in Nederland hebben 4 of 5 sterren en zijn luxe. Kortom, Nederland is een ideaal land voor een aangepaste vakantie!

Aangepaste vakantiewoning in Nederland huren.

Aangepaste vakantiewoning in België, Duitsland of Italië huren.

Wilt u een aangepaste vakantie boeken in België, Duitsland of Italië?

We hebben ook in België, Duitsand en Italië aangepaste vakantiewoningen te huur. U kunt ook in deze landen kiezen voor een luxe en aangepaste vakantiewoning of juist een goedkope vakantiewoning.