Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

aangepaste vakantie

Aangepaste vakantie

Een aangepaste vakantie boek je bij A Vakanties, specialist in aangepaste vakantiehuizen en aanangepaste bungalows.

U kunt bij ons terecht voor een aangepaste vakantie in onder andere Nederland, België, Spanje, Duitsland, Italië en Oostenrijk.

In al deze landen kunt u een aangepast vakantiehuis of aangepaste bungalow huren . Bijvoorbeeld een 4 persoons of 6 persoons aangepast vakantiehuis in Drenthe, Zeeland, Brabant, Overijssel of Limburg of een aangepaste vakantiebungalow voor 4, 6, 8 of 10 personen in Duitsland, België of Italië.

In welk land u uw aangepaste vakantie ook wilt boeken, u kunt bij ons altijd een aangepast vakantiehuis of bungalow huren.

Daarnaast is het in de meeste gevallen mogelijk om in uw aangepast vakantiehuis of aangepaste vakantiebungalow extra hulpmiddelen te bestellen zodat uw aangepaste vakantie zo optimaal mogelijk voor u wordt. En in een aantal gevallen is zorg tijdens uw vakantie mogelijk.

Boek nu een aangepast vakantiehuis of bungalow voor een heerlijke aangepaste vakantie.

Ons aanbod aangepaste vakantiehuizen en bungalows: www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Aangepaste vakantie in Nederland boeken.

Indien u een aangepaste vakantie in Nederland kunt u bij ons kiezen uit meer dan 50 aangepaste vakantiehuizen en bungalows.

Boek bijvoorbeeld een aangepast vakantiehuis in Drenthe, Zuid-Limburg, Noord-Holland of Utrechr en ontdek dat er ook luxe aangepaste vakantiehuizen en bungalows te huur zijn die over de juiste hulpmiddelen beschikken. Zo kun u genieten van een luxe, aangepaste vakantie in Nederland.

Het is ook mogelijk een aangepaste vakantie in Nederland op een vakantiepark te boeken. Er zijn goed aangepaste vakantiebungalows en vakantiehuizen op vakantieparken in Nederland te huur. Ook bungalows op vakantieparken voor een grote groep.  U kunt dus ook met een grote groep een aangepaste vakantie in Nederland boeken. Zelfs indien u een aangepaste vakantie in een vakantiehuis met 20, 30 of 40 personen wilt vieren.

Aangepaste vakantiehuizen en bungalows in Nederland

Aangepaste vakantie in Spanje boeken.

Wilt u een aangepaste vakantie boeken in een warm en zonnig land en wilt u een aangepast vakantiehuis of aangepaste villa met zwembad huren? Boek dan een aangepaste vakantie in Spanje.

Het is mogelijk in Spanje een aangepast vakantiehuis met zwembad te huren. Omdat het klimaat in Spanje Mediteraans is, kan er in het grootste gedeelte van het jaar in het zwembad gezwommen worden. Indien u een aangepaste vakantie in Spanje wilt boeken, kunt u kiezen uit verschillende types aangepaste vakantiehuizen, villa's en appartementen.  Ook met zwembad.

U boekt uw aangepaste vakantie en aangepast vakantiehuis in Spanje online, ook uw goedkope vliegticket.

Aangepaste vakantiehuizen in Spanje

Aangepaste vakantie in andere landen boeken.

U kunt ook een aangepast vakantiehuis in bijvoorbeeld Italië, Portugal, Duitsland of België boeken. Voor een aangepaste vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa of appartement. Voor de meeste aangepaste vakantiehuizen geldt dat ze rolstoelvriendelijk zijn en er hulpmiddelen aanwezig zijn.

Deze hulpmiddelen kunnen echter zeer beperkt zijn.  Het boeken van een aangepaste vakantie door middel van het huren van een aangepast vakantiehuis wilt dus niet zeggen dat een dergelijk vakantiehuis voo iedere gehandicapte of mindervalide geschikt is.

Gelukkig zijn er aangepaste vakantiehuizen en bungalows via deze website te huur die goed zijn aangepast voor gehandicapten en geschikt zijn voor een aangepaste vakantie voor bijna iedereen die afhankelijk is van goede aanpassingen zoals een hoog/laag bed en tillift.