Aangepaste vakantiehuizen in Nederland en heel Europa
Boek uw aangepaste vakantiehuis online
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

ContactSchrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten


Deze website wordt duurzaam gehost

aangepaste bungalows

Aangepaste bungalows

Op zoek naar een aangepaste bungalow?  Bijvoorbeeld ëen aangepaste bungalow voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland?

200 aangepaste bungalows op deze website.

Op deze website aangepaste vakantiehuizen vindt u 200 aangepaste bungalows die zijn aangepast voor mensen met een fysieke beperking, mindervaliden en gehandicapten. U zoekt en boekt een aangepaste bungalow in bijvoorbeeld Nederland, België of Frankrijk online.

Deze aangepaste bungalows in onder andere Nederland, België en Frankrijk zijn echter ook prima geschikt voor mensen die van een rolstoel of scootmobiel afhankelijk zijn en ouderen en senioren die een gelijkvloerse en aangepaste bungalow voor hun vakantie zoeken.

Aangepaste bungalows zijn dus niet alleen bedoeld voor een aangepaste vakantie of vakantie voor mindervaliden of gehandicapten. Aangepaste accommodaties zoals bungalows zijn ook zeer geschikt voor mensen die slechts ter been zijn, bejaarden, senioren, mensen met een rolstoel, scootmobiel of rollator.

Ga nu naar onze website aangepaste vakantiehuizen en zoek binnen ons aanbod aangepaste vakantiehuizen en bungalows naar de aangepaste bungalow die voor uw aangepaste vakantie het meest geschikt is:

Website aangepaste bungalows en vakantiehuizen:   www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Aangepaste bungalows in Nederland.

Aangepaste bungalow in Nederland huren?

We hebben in Nederland ruim 100 aangepaste bungalows te huur. Hieronder aangepaste bungalows in Zeeland, Zuid-Limburg, Drenthe, Gelderland, Overijssel en Zuid-Holland.  Het grootste gedeelte van deze aangepaste bungalows in Nederland bevindt zich op bungalowparken. Vaak zijn er op een bepaald bungalowpark in Nederland een aantal aangepaste bungalows beschikbaar waarvan de inrichting en aanpassingen iets per aangepaste bungalow kunnen verschillen.

De meeste aangepaste bungalows in Nederland zijn nagenoeg drempelvrij en geschikt voor een vakantie met een rolstoel of scootmobiel. In een enkele aangepaste bungalow in Nederland zijn hoog/laag bedden aanwezig hetgeen ook voor een tillift of ander hulpmiddel geldt. Er zijn op de bungalowparken in Nederland aangepaste bungalows te huur voor 2, 4, 6, 8 en 10 personen. Het is echter ook mogelijk een aangepaste bungalow of groepsaccommodatie voor een grote groep te huren, bijvoorbeeld voor 14, 18, 20, 24 of zelfs 30 personen.  Indien u een aangepaste bungalow of groepsaccommodatie voor een grote groep zoekt in Nederland of elders in Europa, kunt u het beste even contact met ons opnemen voor de mogelijkeheden.

Overigens kunt u alle aangepaste bungalows, ook die met zwembad of sauna, online zoeken en boeken.

Aangepaste bungalows in Frankrijk

Aangepaste bungalow in Frankrijk huren?

In Frankrijk hebben we ongeveer een 20 aangepaste bungalows te huur. U kunt in Frankrijk een aangepaste bungalow huren voor bijvoorbeeld 2, 3, 5, 4, 6 of 8 personen. Ook aangepaste bungalows in Frankrijk met zwembad en bungalows waar huisdieren zoals honden zijn toegestaan. Bijvoorbeeld 4-persoons en 6-persoons aangepaste bungalows in Frankrijk met hond.

Ook indien u een aangepaste bungalow in Frankrijk zoekt voor een grote groep, bijvoorbeeld in het kader van een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend, hebben we in Frankrijk mogelijkheden tot het huren van en grote aangepaste bungalow of vakantiewoning.

U kunt in Frankrijk aangepaste bungalows en grote vakantiewoningen huren voor onder andere 10, 12, 15 en 17 personen. Hieronder ook grote, aangepaste bunaglows en grote vakantiehuizen in Frankrijk met zwembad.

Aangepaste bungalows in België

Aangepaste bungalow in België boeken?

Ook in België hebben we aangepast en bungalows en vakantiebungalows voor mindervaliden te huur, onder andere in West Vlaanderen, de Ardennen, aan de Belgische Kust.  Het aanbod aangepaste bungalows in België is in vergelijking met Nederland echter wel beperkt.  Zo zijn er in België bijvoorbeeld veel minder bunglowparken en vakantieparken met aangepaste bungalows en vakantiehuizen dan in Nederland.

U boekt uw aangepaste bungalow in België online via onze website, ook indien u een aangepaste bungalow voor bijvoorbeeld 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen met zwembad zoekt in België.

Huur nu een aangepaste bungalow voor mindervaliden in België.

Aangepaste bungalows in Duitsland

Aangepaste bungalow in Duitsland huren?

Aangepaste bungalows in Duitsland zijn met name te vinden in het Sauerland, de Eifel, het Beierse Woud, Saksen en Hessen.

Gebieden in Duitsland met een prachtige natuur.  Hierbij wel de opmerking dat bijvoorbeeld aangepaste bungalows in het Sauerland, de Eifel en het Beierse Woud ongeschikt kunnen zijn voor mensen met een ernstige fysieke beperking of gehandicapten.  Dit omdat deze aangepaste bungalows in Duitsland op een helling, berg of heuvel kunnnen liggen en voor mensen met een beperking ongeschikt zijn.  Lees daarom altijd bij "informatie omgeving" hoe de ligging van de aangepaste bungalow in Duitsland is.  Er zijn in Duitsland ook grote, aangepaste bungalows te huur en aangepaste bungalows en vakantiehuizen met zwembad.

U huurt uw aangepaste bungalow in Duitsland online.

Aangepaste bungalow met zwembad huren.

Bent u op zoek naar een aangepaste bungalow of vakantiebungalow met zwembad?

We hebben in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Italië en andere landen van Europa aangepaste bungalows met zwembad te huur.

U zoekt en boekt een aangepaste bungalow met zwembad online, ook als u een aangepaste bungalow met verwarmd binnen zwembad zoekt.

Aangepaste bungalow met privé zwembad?

Bent u op zoek naar een bungalow, vakantiehuis of vakantievilla met privé zwembad, bezoek dan onze website vakantiehuizen prive zwembad.